Direksiyon setine shifter önerisi

khazuwi

80+
Reaksiyon skoru
34
Pxn v10 pro için vites bakıyorum piyasada satılan simtur vitesi gördüm alınır mı ya da pxn a7 shifter mı almalıyım

Pxn A7 güzeldir alınabilir

Hocam ben a7 bekliyorum da acaba simtur falan da alınabilir mi
Daha kemikli vites geçişleri istiyorsanız Simtur veya Spardox. G29 shifterı tarzı istiyorsanız A7. Ne zaman gelir belli değil ama. Çinliler yeni yıl tatilinde olduğundan 1 aydan önce bir şey geleceğini sanmıyorum.

Daha kemikli vites geçişleri istiyorsanız Simtur veya Spardox. G29 shifterı tarzı istiyorsanız A7. Ne zaman gelir belli değil ama. Çinliler yeni yıl tatilinde olduğundan 1 aydan önce bir şey geleceğini sanmıyorum.
Daha uyumlu olur diye bekliyorum aslında yoksa bir şey farketmez herhalde

Simtur ya da Spardox BG-1 de bakabilirsiniz.
Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar. :)

Son düzenleme:
Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar. :)
Evet V10 Pro satışlarından sonra piyasada uygun fiyatlı vites kalmadı maalesef. Gelburadan PXN A7 alabilirsiniz onda stok var.

Sert kemikli vites arıyorum hocam A7 anladığım kadarıyla düz Logitech vitesi gibiymiş.

Sert kemikli vites arıyorum hocam A7 anladığım kadarıyla düz Logitech vitesi gibiymiş.
O zaman şuan sadece Simtur kalıyor elde. Sitelerinden sipariş verin gelecektir.
PXN'in SF U vitesi çok iyi ama 1-2 aydan önce gelmez gibi.

Geri