Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

hocam aramada değilken ve telefon ekranı açık durumdayken ahizeyi kulağınıza dayar mısınız cızırtı veriyor mu sizde de parazitimsi bi ses sessiz ortamda duyulur oluyor daha da

hocam aramada değilken ve telefon ekranı açık durumdayken ahizeyi kulağınıza dayar mısınız cızırtı veriyor mu sizde de parazitimsi bi ses sessiz ortamda duyulur oluyor daha da
Ben yaşamadım hocam

Selamlar, inceleme için teşekkürler.
Plus ve Ultra ile karşılaştırdığınızda fiyat performans olarak ne önerirsiniz hani üst modellere o paraları vermeye gerek var mı sizce?

Plus ve Ultra ile karşılaştırdığınızda fiyat performans olarak ne önerirsiniz hani üst modellere o paraları vermeye gerek var mı sizce?
Hocam ben üst modelleri maalesef kullanamadım ama f/p açısından S25 çok mantıklı çünkü üçü de aynı donanıma sahip.

bütçe varsa s26 ultra öneririm 25 ultra almayıp 4 aydır bekliyorum şu an s23 128 gb var
ekran boyutu yansıma önleyici kaplama kamera işlemcinin soğutması kalem gibi farklar var ultrayla arasında plusta ekran boyutu ve soğutmanın pek bi farkı yoktur gerçi
kaleme ihtiyacın yoksa s25+ almak daha mantıklı s26 ultra yerine s26+ta pek gelişme yok kamera yükselecekti vazgeçtiler

Aklımda öyle bir şey var, iphone kullanmak istiyorum ama bu fiyata tr cihaz anca 15 var o da yetersiz fiyatına göre. Aktif olarak s23 fe kullanıyorum, 3 saat ekran süresi veriyor, kullanıma bağlı günde 3 kere şarja taktığım bile oluyor. S25 veya yd 16 pro arasında gidip geliyorum.
Eğer iphone istiyorsan kulak asma iphone al bende öyle yaptım en azından kullan deneyimle bir kere almıyoruz telefonu neticede istediğinde değiştirme hakkına sahipsin.

Bu telefon radarımda da hiç bildirim gelmeme gibi bir sorunla karşılaştın mı mail geldiği zaman anında bildirim olarak düşüyor mu

Bu telefon radarımda da hiç bildirim gelmeme gibi bir sorunla karşılaştın mı mail geldiği zaman anında bildirim olarak düşüyor mu
Hocam mail bildirimlerini kapalı kullanıyorum ama genel olarak bir bildirim sorunu yaşamadım. Sadece şarj %15'e düşünce com.android.system.ui olarak düşüyor ufak bildirim kısmında onu da one ui 8.5 düzeltir muhtemelen.

s25+ biraz ucuzlamış s25 hala aynı fiyatta

Alıntıyı görüntüle

S25 ile aldığım en iyi ekran sürelerinden biri bende bu şekilde
Düşük seviyeli profilde çoğu wifi kullanımında otomatik parlaklık açık şekilde.
50676.webp

Geri