Yardım Japonya'dan Ne Alınır: Tavsiyeler ve Fiyatlar

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,301
THY Pilotu aynı zamanda cb erdoğanın uçuş pilotu bi tanıdığım var. Müşterim kendisi bi haftaya japonyaya uçacak istediğin bir şey var mı dedi orda ne ucuzdur? insta 360 almayı düşünüyordum 360 x5 isteyeceğim gibi ne alemde orda fiyatlar nerden bakabilirim

THY Pilotu aynı zamanda cb erdoğanın uçuş pilotu bi tanıdığım var. Müşterim kendisi bi haftaya japonyaya uçacak istediğin bir şey var mı dedi orda ne ucuzdur? insta 360 almayı düşünüyordum 360 x5 isteyeceğim gibi ne alemde orda fiyatlar nerden bakabilirim
bana sony wf-1000xm6 aldırabilirsin :D

vay bee trde 17k tax free ile beraber 11k osakadan
Amazon japonyadan bakabilirsin, ya da japon alışveriş siteleri var, oradaki zincir avm lerin internet sitelerinden bakabilirsin meraklısı olduğun şeylere, aksiyon kamerası iyi fikir. Başka neye meraklıysan bütçen dahilinde alabilirsin ama unutma ki satın almanın ve isteklerin sonu yok, ihtiyacın olan şeyleri istemek mantıklı, 3 gün sonra bir köşeye atacağın, ikinci elde satamayacağın şeylere para harcama derim.

Oyuncak figürler ucuz diye biliyorum japonya da ilgin varsa onları isteyebilirsin.

Amazon japonyadan bakabilirsin, ya da japon alışveriş siteleri var, oradaki zincir avm lerin internet sitelerinden bakabilirsin meraklısı olduğun şeylere, aksiyon kamerası iyi fikir. Başka neye meraklıysan bütçen dahilinde alabilirsin ama unutma ki satın almanın ve isteklerin sonu yok, ihtiyacın olan şeyleri istemek mantıklı, 3 gün sonra bir köşeye atacağın, ikinci elde satamayacağın şeylere para harcama derim.
motovlogla uğraşıyorum djı osmo action 4 kameramı satışa çıkarmıştım yeni bi kamera arayışındaydım o yüzden kamera düşünüyorum

Tamamda adamın ne olduğu bize ne. Anladık erdoğana yakın tanıdığın var

Garip olacak ama akıllı klozet kapakları var çok güzel onlardan getirt :kekw:
Birde teknoloji ürünleri falan getir, sony ıvır zıvırları kamera falan ucuz olur. Anime seviyorsan mangalar bedavadan ucuz.

Tamamda adamın ne olduğu bize ne. Anladık erdoğana yakın tanıdığın var
ek indirimleri oluyor onların tax freeye ek olarak o yüzden belirttim yani hemen hemen yarı fiyatına alacağım

Ps5 çok mantıklı olur yarı yarıya farkediyor fiyatları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,791
Üyeler
190,100
Son üye
Y_emre_788
Geri