5000TL gamepad önerisi

Boran. O

80+
Reaksiyon skoru
5
selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir??
@Diavelin

selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir??
@Diavelin
Parasını haketmeyen bir gamepad bütçe belirtirseniz yardımcı olurum

@Diavelin
8BitDo Ultimate 2 yerine ben size Thunderobot G80 TS, GameSir Cyclone 2 veya ZD O+ Excellence öneririm. Eğer rekabetçi oyunlar oynamayacak, daha çok hikâyeli oyunlar oynayacaksanız ZD O+ Excellence tercih edebilirsiniz. Rekabetçi oyunlar içinse Thunderobot G80 TS veya GameSir Cyclone 2 daha uygun olur.

Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz, bunların yerine kesinlikle GameSir G7 Pro veya Flydigi Vader 5 Pro öneririm. Hatta ben sizin yerinizde olsam direkt GameSir G7 Pro ya da Vader 5 Pro alırdım; çünkü bunlar çok daha premium gamepadler.

Geri