Memory Junction boşta 65 oyunda 90 açtığım gibiSıcaklık değerleri nedir hocam?
2K ultra ayarlarda 13 şubatta çıkan high on life 2 oyunu için 70 derece den 1 derece yukarı çıkmıyor
Memory Junction boşta 65 oyunda 90 açtığım gibiSıcaklık değerleri nedir hocam?
2K ultra ayarlarda 13 şubatta çıkan high on life 2 oyunu için 70 derece den 1 derece yukarı çıkmıyor
Bende 9700X kullanıyorum ve 7800X3D işlemci gibi arasında kaldıysa 9700X öneririm 7800X3D 3 4 k pahalı olmasına rağmen yanlızca cs valorant gibi oyunlarda 50 100fps fazla verir o kadar ki hem 9700X daha yeni bir işlemci ve daha ucuz. Bu kartta OC yapabilirsinHocam hangi islemciyle kullanıyorsunuz kartı ben 9700x ile kullanmayı düşünüyorum birde bunun oc modelide varmış galiba onunla arasında çok bir fark varmidir bende sistem topluyorum daha önce yine bu fiyatlara gelmişti o zaman aldım ve 4k da saf güçte fpsler nasil 4k monitör şartmi hangi monitörü kullanoyorsunuz öneriniz varmidir
Gayet normal hocam bende de oyunlarda 90 ki 9070Xt güçlü olduğu gibi Vram olarak sıcak çalışabilen bir kart yani kesinlikle normalMemory Junction boşta 65 oyunda 90 açtığım gibi
Normalde Sinerji'de 36 bin lira bazı yerlerde 40 bin lira aynı marka aynı model garip neyse.
Satıcı Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar 40 binden 35 bin olmuş gözüküyor. Güzel fiyat sayılır. İhtiyacı olan kapsın. Ayrıca aynı modeli kendim de kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplarım.
https://www.hepsiburada.com/xfx-swi...arti-p-HBCV000090024O?magaza=VATAN BİLGİSAYAR
Hocam onu 38 bine alacak adam onun yerine 41 verip sapphire nitro+ alır. Onuda verecek adam 6 verip 5070ti alır bu seferde indirimin bir anlamı olmaz
Hocam onu 38 bine alacak adam onun yerine 41 verip sapphire nitro+ alır. Onuda verecek adam 6 verip 5070ti alır bu seferde indirimin bir anlamı olmaz
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Hocam haklısınız ama parası olan adam buralarda gezmez gider en iyisini alır parasını akıllı kullanmayı tercih edende en uygun indirimden yararlanmaya çalışır.hocam sizin hesaba gore onada az daha koyar 5080 alır
35 veren 38'de verir, 38 veren 41'de verirHocam onu 38 bine alacak adam onun yerine 41 verip sapphire nitro+ alır. Onuda verecek adam 6 verip 5070ti alır bu seferde indirimin bir anlamı olmaz
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Neden hocam ne gibi bir fark gördünüzSahsi tecrübem 9070 xt yerine 5070 alın derim. İkisini de yan yana kullanınca aradaki farkı anlıyosun.
9070XT saf güçte bile 5070Ti dan iyi kaldıki 5070den kötü olacak . Dlss olmasa nvidia boş . Amdde uygun fiyatlı olmasa boşSahsi tecrübem 9070 xt yerine 5070 alın derim. İkisini de yan yana kullanınca aradaki farkı anlıyosun.
Kardesim ben bizzat elimle hepsini kullandım. Kağıt ustunde senin dediğin dogru. Ama mevzu dlss felan değil sadece. İyi olsaydı ben kullanirdim 27kya aldigim 9070xtyi gidip de iade etmezdim. Şuan 5070ti kullaniyorum. Hatta konu bile açmıştım 9070xt kartımdan memnun değilim diye.9070XT saf güçte bile 5070Ti dan iyi kaldıki 5070den kötü olacak . Dlss olmasa nvidia boş . Amdde uygun fiyatlı olmasa boş
Hayır hocam onda da öyle olmuyor Power color reaper alınmamalı Mesela soğutma olarak iyi değil. Gigabyte ın modelide dik konumda sıkıntı çıkarıyor mesela9070xl lerde modele takılmayın hangisi en ucuz ise onu alın renk olarak beyaz olsun gibi düşünceniz yoksa tabi. 5070ti fiyatları 40bin civarına düşmedikçe bu kartın rakibi yok.
Kısaca daha stabil daha akıcı sorunsuz kaliteli bir performans veriyordu nvidia. Oyun oynarken aradaki akıcılık farkını hissediyordum. 9070xt ile 300fps gosterse bile iyi gelmiyordu. 5070 ile aldığım 220li fps daha iyiydi.Neden hocam ne gibi bir fark gördünüz