Ilerlemeniz çok güzel. Ilerde bilgisayar almak için akakace veisare değil de bu siteyi kullanırız umarım
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler dışarıdan gözükmese de her gün daha iyi hale getirmeye çalışıyorumÇok mantıklı hocam, kesinlikle peşini bırakma bu işin. Eline sağlık.
Güzel olmuş hocam hayırlı olsun
TeşekkürlerHelal olsun dayioğli
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Datayı tamamen web scraper kullanarak çekiyorum. Amazon'dan sponsorluk almadım, yalnızca affiliate tarafına bir başvurum olmuştu. Ancak gaming.gen.tr sağ olsun projeye sponsorluk desteği sağladı.firmalardan xml'mi alıyorsun hocam? yani ürünler xml ile mi akıyor? ayrıca gaming.gen ve amazondan sponsorluk var galiba çok sevindim senin adına başarılarının devamını dilerim
Hayırlı olsun hocam sponsorluk da gelmiş dün baktım ciddi çok ürün varİyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Datayı tamamen web scraper kullanarak çekiyorum. Amazon'dan sponsorluk almadım, yalnızca affiliate tarafına bir başvurum olmuştu. Ancak gaming.gen.tr sağ olsun projeye sponsorluk desteği sağladı.
Sağ olun hocam hemen olmasa da yakında çok daha fazlası olucak diyebilirimHayırlı olsun hocam sponsorluk da gelmiş dün baktım ciddi çok ürün var
Valla kendim sponsorluk almış gibi sevindimİyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Datayı tamamen web scraper kullanarak çekiyorum. Amazon'dan sponsorluk almadım, yalnızca affiliate tarafına bir başvurum olmuştu. Ancak gaming.gen.tr sağ olsun projeye sponsorluk desteği sağladı.
Böyle yorumlar görmek beni gerçekten çok sevindiriyor hocam karşılıgın vermeye çalışıyorumValla kendim sponsorluk almış gibi sevindim![]()