Hearts of Iron IV Öğrenme

Umbraa

80+
Reaksiyon skoru
50
Hearts of Iron IV oynuyorum. Çok öğrenmek istiyorum ama oyun aşırı karışık geliyor. Savaşta bir anda yeniliyorum ve neyi yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Genelde rastgele araştırma yapıyorum. Nasıl bir oynanış sıralaması izlemeliyim?

Üretim ve fabrika araştırmalarını ilk yapacaksın sivil basacaksın. Focusundaki ekonomi bufflarini zamaninda alacaksın. Kararları kontorll ediceksin. Gibi gibi daha çok şey var , nerden buff alabiliyorsan alacaksın kısacası. 3-4 yıl önce oynardım bayağı

Oyunu direk ezberlemeye çalışarak oynarsan kafan allak bullak olur . Yavaş yavaş mekanikleri çözerek öğrenmeye çalış . Gerekirse hileye başvur ülkeni güçlendir savaş mekanikleri ile başla ondan sonra yavaş yavaş focusları yasaları researchleri öğrenirsin . Sorun olursa yardımcı olabilirim

Oyunu direk ezberlemeye çalışarak oynarsan kafan allak bullak olur . Yavaş yavaş mekanikleri çözerek öğrenmeye çalış . Gerekirse hileye başvur ülkeni güçlendir savaş mekanikleri ile başla ondan sonra yavaş yavaş focusları yasaları researchleri öğrenirsin . Sorun olursa yardımcı olabilirim
Her şeyi az çok çözdüm gibi. Yeni silahlara da geçtim, askerlerin yanına topçu ekledim ama 26’ya 6 gibi bir üstünlüğe rağmen savaşı kazanamıyorum.

Her şeyi az çok çözdüm gibi. Yeni silahlara da geçtim, askerlerin yanına topçu ekledim ama 26’ya 6 gibi bir üstünlüğe rağmen savaşı kazanamıyorum.
Hocam birlikleri 20-21 ve 40 with yapmaya özen goster support desteği de eklemeyi unutma

Combat sistemi öyle basit değil . Yer şekillerine bak dağ , nehir geçişi , çöl gibi yerlere vuruyosan dikkat et , birliğin lojistiği nasıl ona bak , vurduğun toprakta fort var mı ona bak . Template içini göremediğimden yorum yapmıyorum

Combat sistemi öyle basit değil . Yer şekillerine bak dağ , nehir geçişi , çöl gibi yerlere vuruyosan dikkat et , birliğin lojistiği nasıl ona bak , vurduğun toprakta fort var mı ona bak . Template içini göremediğimden yorum yapmıyorum
Evet hocam detayli olacağı için söylemedim de bunlar önemli maxmatine kanalına bakabilirsiniz eskiden çok izliyordum

Hocam birlikleri 20-21 ve 40 with yapmaya özen goster support desteği de eklemeyi unutma
Teşekkür ederim, biraz kurcalayıp mantığını çözmeye çalışacağım.

Evet hocam detayli olacağı için söylemedim de bunlar önemli maxmatine kanalına bakabilirsiniz eskiden çok izliyordum
Maxmarine uzun zamandır vanilla oynamadığı için yardımcı olur mu bilemedim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ülkeyle oynuyosun bu arada

Ben hep agora oynuyordum vanilla çok sıkıcı geliyor tavsiye ederim. Almaya Türkiye başlangıç için güzel ülkeler

Çoğu ülkeyi denedim ama savaş ilerlemiyor bitiş günü artıyor veya azalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,837
Üyeler
189,927
Son üye
dlystra
Geri