Game Garaj Elite S35 Aldım

Daha iyisini göremezsem stok bitmezse alacağım. Axess'e de 9 taksit iyi olmuş, tam da pc de sıkıntı çıkmaya başlamışken iyi olacak

Bende aldım hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Hocam bende almistim iade ettim iadem gelince tekrar siparis edicem 9 taksit ile. Bana da mantikli geliyor ama 5070ti li olan da bi aklimi celmiyor degil.
Benim için yeterli o kadar fark vermeme gerek olmadığını düşündüm. Araçta aldım onunda ödemeleri var yoksa aradaki fiyat farkına bakmadan alırdım. Tekrardan hayırlı olsun. Bana teslim edildi bugün birazdan kurulum yapacağım

Hayırlı olsun hocam.

Benim için yeterli o kadar fark vermeme gerek olmadığını düşündüm. Araçta aldım onunda ödemeleri var yoksa aradaki fiyat farkına bakmadan alırdım. Tekrardan hayırlı olsun. Bana teslim edildi bugün birazdan kurulum yapacağım
Hocam ben bunu iptal edip abdullahin daha yeni paylastigi islemcisi psusu ve sogutmasi daha iyi olan sistemi aldim.

Hocam ben bunu iptal edip abdullahin daha yeni paylastigi islemcisi psusu ve sogutmasi daha iyi olan sistemi aldim.
Anladım hayırlı olsun tekrardan. Kurulum yapmaya başlıyorum, ekran kartı güzel gözüküyor. Tek slot rammiş dikkatli okumamışım cl36 geldi ama

Cok iyi hocam hayirli olsun. Benimki daha kargoya bile verilmedi S37 olan sistemi aldim bende
Ben iade edicem ya da kıracağım birazdan. Akşamdan beri yüklemeyi yapamadım bir türlü denemediğim yöntem kalmadı. Kurulumu bitiremedim hala ekran siyaha gidip gidip geliyor başa dönüyor. Soğudum yemin ediyorum, hdmi - display port - anakart hdmi her yeri denedim olmuyor.yarın işten geldiğimde son bir deneme yapacağım olmazsa iade edeceğim. Soğudum maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,791
Üyeler
190,100
Son üye
Y_emre_788
Geri