quartle
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,000
bulabildiğin daha kötü sistem var mı en kötüsü bu mu yoksason kararı buna verdim https://app.hb.biz/39C9FhbRLwqP
bulabildiğin daha kötü sistem var mı en kötüsü bu mu yoksason kararı buna verdim https://app.hb.biz/39C9FhbRLwqP
Başka bi tavsiyen olursa açığım kankabulabildiğin daha kötü sistem var mı en kötüsü bu mu yoksa
Herkesin fikri var da kimse öneri sunmuyor valla link ile atabilirsen çok sevinirimbulabildiğin daha kötü sistem var mı en kötüsü bu mu yoksa
Başka bi tavsiyen olursa açığım kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herkesin fikri var da kimse öneri sunmuyor valla link ile atabilirsen çok sevinirim
![]()
ASUS ROG G700 Ryzen 7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti PRIME 16GB GDDR7 850W 80+ Gold PSU FreeDos Masaüstü Gaming Bilgisayar | ITOPYA
ASUS ROG G700 Ryzen 7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti PRIME 16GB GDDR7 850W 80+ Gold PSU FreeDos Masaüstü Gaming Bilgisayar En iyi fiyat seçenekleri ile GM700TZ-R9800X0550 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Harbi cok iyiymiş de kanka işlemci soğutucu stok mu acaba ram ssd markası hızları vs detaylı gözükmüyor bi bilgin var mı![]()
ASUS ROG G700 Ryzen 7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti PRIME 16GB GDDR7 850W 80+ Gold PSU FreeDos Masaüstü Gaming Bilgisayar | ITOPYA
ASUS ROG G700 Ryzen 7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti PRIME 16GB GDDR7 850W 80+ Gold PSU FreeDos Masaüstü Gaming Bilgisayar En iyi fiyat seçenekleri ile GM700TZ-R9800X0550 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
diğer parçaları bilmiyorum ama stok soğutucu değildir bu işlemci zaten tek satılıyor stok soğutucu bir işe yaramayacağı içinHarbi cok iyiymiş de kanka işlemci soğutucu stok mu acaba ram ssd markası hızları vs detaylı gözükmüyor bi bilgin var mı
Asusun web sitesinde sadece liquid cooler yazıyordiğer parçaları bilmiyorum ama stok soğutucu değildir bu işlemci zaten tek satılıyor stok soğutucu bir işe yaramayacağı için
asus rog sıvı soğutma ile geliyor galiba anakart b650mr
Bazı testlerini izledim de fanlar cooler masterın sıvı sogutucu da öyledir büyük ihtimallediğer parçaları bilmiyorum ama stok soğutucu değildir bu işlemci zaten tek satılıyor stok soğutucu bir işe yaramayacağı için
asus rog sıvı soğutma ile geliyor galiba anakart b650mr
hocam asus olur diye düşünüyorum çünkü asusun hazır sistemi itopyayı arayın sorunAsusun web sitesinde sadece liquid cooler yazıyor
Kaçırdık ya o sistemı :/hocam asus olur diye düşünüyorum çünkü asusun hazır sistemi itopyayı arayın sorun