@Tayfunns AOC 24G11ZE 2. ekran olarak kullanmak istiyorum. Bu monitör nasıl alınır mı ya da önerin var mıdır? Yardımcı olursan sevinirim.
400 dolar yurtdışı fiyatı, pahalı. Mesela Gigabyte yurt dışında 550 idi türkiyede de o civara satıldı.Trendyolda 25 bin 9 taksit. Altında da 200 TL kupon var. Kafamı karıştırdı benim de sen yazınca hocam. G5 Oled yarın teslim olacak. Acaba 5k üstüne çıksam mı![]()
![]()
18.5 değer benceSamsung.com'da Seçili Monitör Alışverişinize %10 İndirim Fırsatı! https://www.maximum.com.tr/TR/kampa...Y=-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
![]()
18450 ye geliyor
Amerikada resident evil veriyorlarŞunu veriyormuş bide
![]()
GeForce Now | Samsung Türkiye
6 Aylık GeForce Ultimate hediye fırsatı. Seçili monitörlerde geçerli fırsatı kaçırmayın.www.samsung.com
Alıntıyı görüntüle
400 dolar yurtdışı fiyatı, pahalı. Mesela Gigabyte yurt dışında 550 idi türkiyede de o civara satıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
18.5 değer bence
Bu çok mantıklı bir araştırayım Woled sanıyordum ben bu modeli maximum 9 taksit 1000tlde maxipuan veriyorBunu aldım hocam 25800 e qd oled. Yorum yok pek ama özellikleri falan iyi geldi. G50SF yi Amazon'a iade edeceğim![]()
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Hocam woled i de var. Bu yeni çıkmış.Bu çok mantıklı bir araştırayım Woled sanıyordum ben bu modeli maximum 9 taksit 1000tlde maxipuan veriyor
Bu telegram grubuna nasıl girebilirimKod var amazonda
İkisi de 200 nit parlaklık asus pivot ve 3 yıl garanti, iade etsem mi bende bilemedim. 6.5k fark var arada.Bunu aldım hocam 25800 e qd oled. Yorum yok pek ama özellikleri falan iyi geldi. G50SF yi Amazon'a iade edeceğim![]()
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ROG Strix OLED XG27AQDMES 26.5 inç 240Hz 0.03ms 2K QHD Adaptive Sync QD-OLED Pivot Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Resident Evil Requiem kampanyasına dahil bu ürün ama satıcı anlaşmalı satıcılardan değil sanırım, ben göremedim.Bunu aldım hocam 25800 e qd oled. Yorum yok pek ama özellikleri falan iyi geldi. G50SF yi Amazon'a iade edeceğim![]()