Tamda kupon arıyordum iyi denk geldi sağol dostumkod: SAHUR200
2000/200₺ indirim uygulamakta.
Dostum gayet iyi kupon. İndirimli fiyattaki ürünlerde de düşüyor çünkü.Hani şey derler ya " ulan yapmasan daha az hakaret etmiş olurdun" diye, aynı o hesap. Gözüne soksunlar indirime bak gece gece dellendim ya
Bencede hiç olmamasından iyidir hocam niye öyle dedin ki .Hani şey derler ya " ulan yapmasan daha az hakaret etmiş olurdun" diye, aynı o hesap. Gözüne soksunlar indirime bak gece gece dellendim ya
Yıl olmus 2026 2000 e de 200 ne bileyim az geldi. Yap baba bi 400 şenlenelimBencede hiç olmamasından iyidir hocam niye öyle dedin ki .
Alacak birşeyin olsada o kuponu alamazssın tıkladığın anda bitmiş oluyor zaten
Yok bayağı durdu bu sefer, alacak olsa alırdım, bana erken attılar, hatta iki gündür bildirimler erken geliyor, ama alacak şey yok, sanırım biliyorlar bunu şey geçiyorlar.Alacak birşeyin olsada o kuponu alamazssın tıkladığın anda bitmiş oluyor zatenBende gördüm o bildirimi fakat anında tüketiyo millet
Kaça 5000 veriyomuş hocam. Ben bu megalara tıklıyorum göstermiyo bile. Bot mu basıyolar yoksa imkansız yaYok bayağı durdu bu sefer, alacak olsa alırdım, bana erken attılar, hatta iki gündür bildirimler erken geliyor, ama alacak şey yok, sanırım biliyorlar bunu şey geçiyorlar.
Hocam denk geliyor bazen. Benim de ihtiyaç yokken denk geldiğim oldu. 500 TL miydi öyle mi mega kupona denk gelmiştim.Kaça 5000 veriyomuş hocam. Ben bu megalara tıklıyorum göstermiyo bile. Bot mu basıyolar yoksa imkansız ya