🔥İndirim Vatan ekran kartları yine indirimde

Eyvallah hocam ısınmaması okey. Ama beyaz sistem fikrim var aslında ikinci sistemin çıkıcam şuan 3080+ 5600 sistem var abime verip yeni sistemi almayı düşünüyorum bu kartı alsam yavaş yavaş diğer parçaları toplamak lazım ddr5te fena kafa açıyor tavsiyeniz var mıdır. Ddr4te mi kalmalı yoksa?
Beyaz extra kara borsa reis ona girersen bu pahalılıkta zaten yanarsın derim ama para var beyaz dizicem diyorsan zaten beyaz alıp geçmelisin çok stok olmuyor :D

beyler 9060 xt veya 9070 xt alcamda 3 fanlı 9060 xt indirime girse hemen alırım (3 fan istememin sebebi soğutma değildir 3 fan takıntım var)

abine verip yenisini alacaksan am5 almak mantıklı. vermeyeceksen ddr4 de kalmak daha mantıklı. ram fiyatları illa ki törpülenecektir ki törpülenmeli de
Hocam abime vericem her türlü bi makine elimde şuan 16x2 +8x2 ddr4 ram var 16yı ona bırakıp 32yi kendi sistemime taksam birde elimde 650w corsair psu var yeter bu 5070e ilk zamanlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz extra kara borsa reis ona girersen bu pahalılıkta zaten yanarsın derim ama para var beyaz dizicem diyorsan zaten beyaz alıp geçmelisin çok stok olmuyor :D
Ya aslında çok beyaz fantezim yok ama almışken birde ziraat 3k vercek düz olanı alırsam 1.5k veriyor. Zaten şuanki sistemde anakart ve ekran kartı siyah kalan parçalar beyaz.

kanka bu kampanyadan gelen 1750 tl lik paraf parayı 5k yapamaz mıyız ? senin bahsettiğin kampanyadan katıldım ben. ilk katılanlara 5000 yazısı nerede paylaşma şansın var mı?
beyler 9060 xt veya 9070 xt alcamda 3 fanlı 9060 xt indirime girse hemen alırım (3 fan istememin sebebi soğutma değildir 3 fan takıntım var)
9070 xt al 6 ya böl kafan rahat etsin. ikisi arasında çok fark var

kanka bu kampanyadan gelen 1750 tl lik paraf parayı 5k yapamaz mıyız ? senin bahsettiğin kampanyadan katıldım ben. ilk katılanlara 5000 yazısı nerede paylaşma şansın var mı?

9070 xt al 6 ya böl kafan rahat etsin. ikisi arasında çok fark var
1750 tl lik kampanyayı da ben bilmiyorum. Kanka ilk açtıysan kampanyaya katılıp 25.000 tl üzeri alısveriş yaptıysan 5.000 tl parafpuan veriyor zaten özelden sana attım orada yazıyor bakabilirsin

1750 tl lik kampanyayı da ben bilmiyorum. Kanka ilk açtıysan kampanyaya katılıp 25.000 tl üzeri alısveriş yaptıysan 5.000 tl parafpuan veriyor zaten özelden sana attım orada yazıyor bakabilirsin
Hocam şuan kafam hiç bişeye yatmıyor böyle 750tl eden sepeti tamamlamak için ne alabilirim var mı yakın zamanda gözünüze çarpan vs?

Hocam şuan kafam hiç bişeye yatmıyor böyle 750tl eden sepeti tamamlamak için ne alabilirim var mı yakın zamanda gözünüze çarpan vs?
Güç kaynagın modülerse 24pın kablosu felan alabılırsın argb li olandan

1772930411043.webp
1772930419928.webp

bu iki kart arasındaki fark ne
1772931172430.webp
hangisini almak mantıklı olur

Son düzenleme:
Inno3D 5070 Ti X3 OC kart kesinlikle gürültülü. Msi gaming 1070'den geçtim. 10 sene kullandım MSI'i hic masaustundeyken fanlarin döndüğünü duymadim. Bu INNO oyunda bile degilken devreye giriyor ve fanlari uçak motoru gibi. Alacak olanlarin bilgisi olsin.

Hocam teşekkürler ya bu tiyi alsam sistemi dizemem gibi düşünmeye başladım ikinci sistem sonuçta bir tane 9070xt çeksem nası bi işlemci kombinasyonu gider dediğim gibi 650w psu + 32gb ramim var elimde ddr4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,403
Üyeler
190,026
Son üye
AbdurrahmanFX
Geri