Merhabalar ryzen 7 9950x3d işlemcim var ana kart olarak bunu düşünüyorum ama bu kadar para vermeye gerek var mı sizce?
Az bile bu ankart 30 k lık işlemciye 10klık anakart da neymiş bence o işlemciyle daha iyi bir anakart lazımMerhabalar ryzen 7 9950x3d işlemcim var ana kart olarak bunu düşünüyorum ama bu kadar para vermeye gerek var mı sizce?
Yok hocam takm aksine siyah olsa daha iyi olur ama sırıtmayacak derecede beyaz olursa da sorun yokBeyaz mı istiyorsun?
Ne biliyim hocam ya b650 ler ile çalıştıranlar filanda var yetiyor vs. diyorlar bende gereksiz fazla para vermek istemiyorum bir yandan daAz bile bu ankart 30 k lık işlemciye 10klık anakart da neymiş bence o işlemciyle daha iyi bir anakart lazım
Hocam yani işlemciyi 9950 x3d alarak hata uapmışsınız o zaman yani iş için değil sadece oyunsa 9800x3d +20 k lık bi anakart daha iyi giderdiYok hocam takm aksine siyah olsa daha iyi olur ama sırıtmayacak derecede beyaz olursa da sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne biliyim hocam ya b650 ler ile çalıştıranlar filanda var yetiyor vs. diyorlar bende gereksiz fazla para vermek istemiyorum bir yandan da
Olsun hocam siz yinede ankart için bi 15 k bütçe ayırın benceYok hocam takm aksine siyah olsa daha iyi olur ama sırıtmayacak derecede beyaz olursa da sorun yok
Ne biliyim hocam ya b650 ler ile çalıştıranlar filanda var yetiyor vs. diyorlar bende gereksiz fazla para vermek istemiyorum bir yandan da
Ortalama bi b650 yeter o işlemciye ama özellikle istediğin bir özellik varsa ona göre önereyim yoksa kullanmayacağın şeyler için para ödeyeceksin.Yok hocam takm aksine siyah olsa daha iyi olur ama sırıtmayacak derecede beyaz olursa da sorun yok
Sadece oyun oynayan birinin 20Klık anakarta ihtiyacı yok.Hocam yani işlemciyi 9950 x3d alarak hata uapmışsınız o zaman yani iş için değil sadece oyunsa 9800x3d +20 k lık bi anakart daha iyi giderdi
Olsun hocam siz yinede ankart için bi 15 k bütçe ayırın bence
Sadece oyun için birinin 30 k lık işelmciye de gerek yokOrtalama bi b650 yeter o işlemciye ama özellikle istediğin bir özellik varsa ona göre önereyim yoksa kullanmayacağın şeyler için para ödeyeceksin.
Sadece oyun oynayan birinin 20Klık anakarta ihtiyacı yok.
Pahalı fiyatınıda haketmiyor.1K daha koyup şunu alıyorsun![]()
MSI PRO X870E-P WIFI 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 Type-C HDMI ATX Anakart | ITOPYA
MSI PRO X870E-P WIFI 8200MHz DDR5 Soket AM5 M.2 Type-C HDMI ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile PRO X870E-P WIFI ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
17k bütçe varsa mis gibi anakart
9950x3d sadece oyun işlemcisi değil.Sadece oyun için birinin 30 k lık işelmciye de gerek yok
gigabyte olan daha iyi ama arkadaş siyah istiyoPahalı fiyatınıda haketmiyor.1K daha koyup şunu alıyorsun
9950x3d sadece oyun işlemcisi değil.
Hocam aslında işlemci bir nebze hediye denebilir ben 10k atmıştım ona yarısını o vericekti 9800x3d aldırcaktım normalde gitmiş 9950x3d almışSadece oyun için birinin 30 k lık işelmciye de gerek yok
Aradığım kesin olsun dediğim bir özellik yok şahsen işlemciyi serin sorunsuz çalıştırsa yeterli açıkcasıOrtalama bi b650 yeter o işlemciye ama özellikle istediğin bir özellik varsa ona göre önereyim yoksa kullanmayacağın şeyler için para ödeyeceksin.
Sadece oyun oynayan birinin 20Klık anakarta ihtiyacı yok.
Hocam aslında işlemci bir nebze hediye denebilir ben 10k atmıştım ona yarısını o vericekti 9800x3d aldırcaktım normalde gitmiş 9950x3d almış
Aradığım kesin olsun dediğim bir özellik yok şahsen işlemciyi serin sorunsuz çalıştırsa yeterli açıkcası
www.n11.com
oyun için 9950x3d ve 9800x3dnin neredeyse hiçbir farkı yok o yüzden boşa gitmişHocam aslında işlemci bir nebze hediye denebilir ben 10k atmıştım ona yarısını o vericekti 9800x3d aldırcaktım normalde gitmiş 9950x3d almış
Aradığım kesin olsun dediğim bir özellik yok şahsen işlemciyi serin sorunsuz çalıştırsa yeterli açıkcası