Yardım 450-500k maks araba önerisi

o paralara alacagın her araba ile ustalarla akraba olma garantidir haberin olsun
1m 1.5m civarlarına çıkacak olursam zaten gider direkt köyden ev alırım veya imarlı arsa yarın bir günde ev yaparım geçerim

Valla kanka ne kadar az uğrasak iyidir ama bence yanlış düşünüyorsun benim bir abide peynirmatikten çıkma 1.3 m jet 2011 albea var araba 350+ km motor mekanik sıfır kusur ufak tefek masrafı oluyor ama hiç sanayide yattığını görmedim aracın kaportaya baksan çok mükemmel değil ama motor mekanik kusursuz aracın her yola gidiyor önemli olan temiz bakılmış almak
linea albea egea da sorun yok parçası ustası çok işçilik çok tutmuyor dediğin gibi kötü bakılmış almazsan bi problem olmaz

Hocam genç işi değil ama opel meriva önerebilirim 1.3cdti veya 1.6cdti

Hocam genç işi değil ama opel meriva önerebilirim 1.3cdti veya 1.6cdti
kanka aşırı çirkin olmasın masrafı öyle çok kötü olmasın illaha olacaktır yaşlı araçlar sonuçta o yeter bana tipi olacak diyede haşat araç almanın manası yk

kanka aşırı çirkin olmasın masrafı öyle çok kötü olmasın illaha olacaktır yaşlı araçlar sonuçta o yeter bana tipi olacak diyede haşat araç almanın manası yk
Baktiniz mi hocam merivaya

Baktiniz mi hocam merivaya
baktım biraz çirkinde bakabilirim eski opeller pek iy ideğil trubo arızası çıkarıyor falan dediler iş yerinden ama araştırmaya devam bayramdan sonra falan alcam inşallah

baktım biraz çirkinde bakabilirim eski opeller pek iy ideğil trubo arızası çıkarıyor falan dediler iş yerinden ama araştırmaya devam bayramdan sonra falan alcam inşallah
hocam babam turboyu revize etmişti . turbo sorunları var ama genel olarak . onun dışında bizde 3 sene durdu bir sorun çıkarmamıştı 230bindeydi sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,687
Üyeler
189,903
Son üye
niğdelması
Geri