Ana Konu Trendyol Koleksiyon Kaydetme Kampanyası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne zamana kadar sürüyor bu kampanya gibi şey?
2 gün sanırım ben de tam bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bari beni 3-4 kişi daha kaydetsin de 15TL kazanayım bu ne olmaz ki böyle

Desteğe destek
tam destek

Kaydedeni anında kaydederim

Kaydedin lütfen.

Koleksiyona alan mesaj atip dm den yazsin aninda bende koleksiyona alirim saygilarimla..

Kaydettim ben benimkiler ise kaydedersen sevinirim

Kaydedin lütfen.
Hemen barış hocam.

Kaydedin lütfen.
Kaydettim sende benimkini kaydedersen sevinirim

Beyler açığını buldum sanırım. Pek emin değilim ama tek hesabinizi boostlamaya yarıyor kısacası şöyle. Link koleksiyon yapıp linkjni bı yere kaydedin , kendi hesabınızdan çıkın yeni hesap açma yerine sallama e posta adresi girip hesap açın (doğrulama kodu istemiyorlar) , kendi linkinizi kaydedin. Bu kadar kolay evdeki 3kisinin tel no su ile yapsanız 450tl eder. Hadi kimse izin vermiyor kendi no nuzla yapın 150tl. Yardımcı olabildiysem ne demek

2 gün sanırım ben de tam bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bari beni 3-4 kişi daha kaydetsin de 15TL kazanayım bu ne olmaz ki böyle
kaç kayıtta geliyor 15 tl

Beyler açığını buldum sanırım. Pek emin değilim ama tek hesabinizi boostlamaya yarıyor kısacası şöyle. Link koleksiyon yapıp linkjni bı yere kaydedin , kendi hesabınızdan çıkın yeni hesap açma yerine sallama e posta adresi girip hesap açın (doğrulama kodu istemiyorlar) , kendi linkinizi kaydedin. Bu kadar kolay evdeki 3kisinin tel no su ile yapsanız 450tl eder. Hadi kimse izin vermiyor kendi no nuzla yapın 150tl. Yardımcı olabildiysem ne demek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri