🔥İndirim Trendyol 2-3-4 Şubat Paylaş Kazan Etkinliği [ANA KONU]

140TL ürünü 115 aldım stonkss 😂

Sistemi bitirdim 🥳🥳🥳🥳🥳
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mgnary aldım agam

Ekler

• IMG_20210205_175802.jpg
    IMG_20210205_175802.jpg
    94.8 KB · Hit: 69
Kupon nasıl kullanılıyor ?
Mesala 80 tl lik ürün alacağım cüzdana 55 tl yüklesem olur mu ? Yada 26 tl lik için 1 tl yüklesem

Kupon nasıl kullanılıyor ?
Mesala 80 TL lik ürün alacağım cüzdana 55 TL yüklesem olur mu ? Yada 26 TL lik için 1 TL yüklesem
alcağın ürün -25 yap alırsın

Patriot burst alacaktım indirimi bitmiş ama 40 tl kuponum + 25 tl paylaş kazan + tosla anında %5 geri ödeme sağolsun daha ucuza geldi🥳

Patriot burst alacaktım indirimi bitmiş ama 40 TL kuponum + 25 TL paylaş kazan + tosla anında %5 geri ödeme sağolsun daha ucuza geldi🥳
Trendyol: 😳
Hayırlı olsun 👍

Sistemi bitirdim 🥳🥳🥳🥳🥳
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mgnary aldım agam
senin adına çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. beni etiketlemen de ayrı mutlu etti beni. umarım psudan sen de memnun kalırsın. iyi günlerde kullan.

senin adına çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun. beni etiketlemen de ayrı mutlu etti beni. umarım psudan sen de memnun kalırsın. iyi günlerde kullan.
çok teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bekliyordun agam alınca yazarım diye

çok teşekkür ederim aklımın bir köşesinde bekliyordun agam alınca yazarım diye
hayırlı olsun. iyi günlerde kullan. umarım memnun kalır ve uzun yıllar kullanırsın.

hayırlı olsun. iyi günlerde kullan. umarım memnun kalır ve uzun yıllar kullanırsın.
teşekkür ederim tekrardan umarım sende en yakın zamanda 1660 alırsın dileklerimle

Geri