Çözüldü✓ Kablosuz, orta/ağır olmayan mouse önerisi arıyorum (her şey için)

aEmir__

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar,

DonanımArşivi’ne yeni katıldım ve mouse almayı düşünüyorum. Şu an Rampage SMX‑R4 kullanıyorum ama bir üst seviyeye geçmek istiyorum.
Aşağıdaki kriterlere göre bana iyi bir kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz?

🎯 Kullanım: Her türlü kullanım (günlük + oyun + yazılım vb.)
🔋 Bağlantı: Kablosuz tercih ediyorum
🪶 Ağırlık: Ağır olmasın — orta ya da hafif
✨ RGB: Farketmez
✋ El Boyutu: Orta/uygun (mouse elimi kaplıyor ama küçük kalmıyor)
✋ Tutuş Şekli: Palm ile fingertip arası (avuç içi hakim ama genelde parmak uçlarıyla kontrol)
🖱️ Şu an kullandığım mouse: Rampage SMX‑R4

Herkesten tavsiye bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler!

Merhaba arkadaşlar,

DonanımArşivi’ne yeni katıldım ve mouse almayı düşünüyorum. Şu an Rampage SMX‑R4 kullanıyorum ama bir üst seviyeye geçmek istiyorum.
Aşağıdaki kriterlere göre bana iyi bir kablosuz mouse önerisi yapabilir misiniz?

🎯 Kullanım: Her türlü kullanım (günlük + oyun + yazılım vb.)
🔋 Bağlantı: Kablosuz tercih ediyorum
🪶 Ağırlık: Ağır olmasın — orta ya da hafif
✨ RGB: Farketmez
✋ El Boyutu: Orta/uygun (mouse elimi kaplıyor ama küçük kalmıyor)
✋ Tutuş Şekli: Palm ile fingertip arası (avuç içi hakim ama genelde parmak uçlarıyla kontrol)
🖱️ Şu an kullandığım mouse: Rampage SMX‑R4

Herkesten tavsiye bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler!

Delikli yapı olması eli asla rahatsız etmiyor benimde şuan kullandığım main mouseum çok memnunum

Click hissiyatı olsun, performansı olsun gerçekten mükemmel bir mouse kesinlikle öneririm.

üzerinde ekranı var, kutu içeriği dolu dolu, elde tutuşu güzel.

Ninjutso kalitesi desem yeter...

Delikli yapı olması eli asla rahatsız etmiyor benimde şuan kullandığım main mouseum çok memnunum

Click hissiyatı olsun, performansı olsun gerçekten mükemmel bir mouse kesinlikle öneririm.

üzerinde ekranı var, kutu içeriği dolu dolu, elde tutuşu güzel.

Ninjutso kalitesi desem yeter...

Chilkey ile maya x onermem maya x elin buyukse oneririm ama buyuk degilse harbi oyntmıyor aldım oyle kenarda yatıyor elime alinca oynayamiyorum onunla yanisaticam olmadı chilkeyde gereksiz bi mouse ya ekran falan koymuslar mouse'a belli ki performans odaklı değil yerinde olsam düşünmeden wlmouse modellerinden alırdım elime göre elinin boyutuna ve tutuşuna göre wlmouse kendi sitesinden seç modelini

Ekran Resmi 2026-03-10 01.53.46.webp

İlk önerdiğim mouse wlmouse oldu zaten, lamzu maya x'i kesinlikle öneririm bu arada çok kaliteli bir mouse ama delikli yapı sorun olmaz diyorsa arkadaş wlmouse beast x pro tercih ederim.

İlk önerdiğim mouse wlmouse oldu zaten, lamzu maya x'i kesinlikle öneririm bu arada çok kaliteli bir mouse ama delikli yapı sorun olmaz diyorsa arkadaş wlmouse beast x pro tercih ederim.

Delikli/Deliksiz fark etmez benim için

aynen maya x'in clickleri vs böyle çok tok hissettiriyor taş gibi bayagı guzel hissiyatı var ama dedigim gibi elimde sanki büyük bi top varmış gibi kontrolu zor yani koldan oynuyorsan ve elin küçükse alınabilir belki ama diğer türlü kucuk elin varsa veya normal gibi bir elin varsa bi tık büyük değilse shape'i hiç hosuma gitmedi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Delikli/Deliksiz fark etmez benim için

hocam elinizi ölçer misiniz kaç cm diye

aynen maya x'in clickleri vs böyle çok tok hissettiriyor taş gibi bayagı guzel hissiyatı var ama dedigim gibi elimde sanki büyük bi top varmış gibi kontrolu zor yani koldan oynuyorsan ve elin küçükse alınabilir belki ama diğer türlü kucuk elin varsa veya normal gibi bir elin varsa bi tık büyük değilse shape'i hiç hosuma gitmedi benim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam elinizi ölçer misiniz kaç cm diye

Yaklaşık 18 cm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,186
Üyeler
189,986
Son üye
pankek adam
Geri