Çözüldü✓ Ilk gamepad tercihi ne olmalı

Ona da net karar vermedim aslında gow oynuyordum biticek 1-2 güne elden ring - assetto corsa oynayabilirim , o konuda da tavsiye alabilirim. Yahudilik olur mu mantıklı mı olur hocam ?
Asetto corsa daha çok direksiyon ile oynanıyor bende logitech direksiyon seti vardı ets ve forza oynarken gamepad ile daha çok zevk aldım kaliteli gamepad alırsan ets forza gibi oyunlar o kadar çok sarıyor ki keşke diyorum biraz daha para verip daha kaliteli bir kol alsaydım. Onun dışında hikaye oyunları kesinlikle gamepad ile çok sarıyor yattığın yerden oyun oynayabiliyorsun bence bütçe yoksa 1 2 ay daha bekleyip sağlam bir şey al keyfine bak.

Asetto corsa daha çok direksiyon ile oynanıyor bende logitech direksiyon seti vardı ets ve forza oynarken gamepad ile daha çok zevk aldım kaliteli gamepad alırsan ets forza gibi oyunlar o kadar çok sarıyor ki keşke diyorum biraz daha para verip daha kaliteli bir kol alsaydım. Onun dışında hikaye oyunları kesinlikle gamepad ile çok sarıyor yattığın yerden oyun oynayabiliyorsun bence bütçe yoksa 1 2 ay daha bekleyip sağlam bir şey al keyfine bak.
Hocam şu deneme olayı mantıklı mı sence hayatimdaki ilk deneyim olacak çünkü hikayeli oyun olarak. Assetto corsa fanıyımdır mousetan oynadım çok saatler , gamepad dediğin kadar zevkli ise alabilirim

Hocam şu deneme olayı mantıklı mı sence hayatimdaki ilk deneyim olacak çünkü hikayeli oyun olarak. Assetto corsa fanıyımdır mousetan oynadım çok saatler , gamepad dediğin kadar zevkli ise alabilirim
Türk kanallarda gamepad ayarı bulamadım ama yabancı kaynaklarda çok kişinin oynadığını görmüştüm bence gayet oynanabilir ben uğraşmadım asetto corsa için. Evet olabilir al dene 1 2 gün eminim ki zevk alacaksın. Asetto corsa olmasa bile diğer oyunlarda çok zevkli oluyor. özellikle hikaye oyunlarında

Türk kanallarda gamepad ayarı bulamadım ama yabancı kaynaklarda çok kişinin oynadığını görmüştüm bence gayet oynanabilir ben uğraşmadım asetto corsa için. Evet olabilir al dene 1 2 gün eminim ki zevk alacaksın. Asetto corsa olmasa bile diğer oyunlarda çok zevkli oluyor. özellikle hikaye oyunlarında
yatarak oynama işi çok hoşuma gidiyordu fifa oynarken , ne önerirsin kaliteli gamepad olarak

Ölü bölge falan bilmiyorum hocam , ilk gamepad olarak ne önerirsin ,farketmez mi ya da
Analoglar ve arkadaki Trigger tuşlarını ölğ bölge çok var. İstediğin gibi nişan, kamera, gaz fren yapamazsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ne önerirsin ?
g30s te öneririm fakat stok kalmamış hiç. başka ne var bilmiyorum. wraithte fantech 3 var ama iade edemezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gamesir nova 2 lite var 2500tl

g30s te öneririm fakat stok kalmamış hiç. başka ne var bilmiyorum. wraithte fantech 3 var ama iade edemezsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gamesir nova 2 lite var 2500tl
tamamdır hocam teşekkürler bakacağım bütçeme göre

tamamdır hocam teşekkürler bakacağım bütçeme göre
olmadı ikinci elden bak xbox falan da vardır belki daha ucuza sahibinden param güvende ile alırsan birkaç gün deneme süresi oluyor

Gamepad e giriş için 1200 den tekrar gelirse claws alabilirsin.

Belirli bir bütçem yok hocam , hep klavye ile oyun oynadım beğenir miyim bilmiyorum gamepadi ona göre para bayılmak istiyorum bir tane kaliteli önerir misin 3000max olacak şekilde daha az olursa daha iyi tabii

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,734
Son üye
justerranger
Geri