50k alışveriş yapıp sonra tekrar 50k yapip paraf paralari alip iadeyi vatan hesabınıza çek olarak yaparsanız +15 cepteeee2 Adet ayrı günlerde 50000₺ alışverişe TOPLAMDA 15000₺ Paraf Para Halkbank Vatanbilgisayar işbirliği yine devam ediyor arkadaşlar.
vay anasını iyi taktikmiş yapılabilir50k alışveriş yapıp sonra tekrar 50k yapip paraf paralari alip iadeyi vatan hesabınıza çek olarak yaparsanız +15 cepteeee
İade işlemini çek olarak yapma işlemini mobilden yapabiliyoruz mu öyle olursa ilk işlemi çeke iade edip 2. İşlemi 100 bin tek alışverişte 50 binini çek kullanıp 15 bin direk alabiliriz. (100 k üstü sistem veya Cep telefonları için)50k alışveriş yapıp sonra tekrar 50k yapip paraf paralari alip iadeyi vatan hesabınıza çek olarak yaparsanız +15 cepteeee
Veya direkt…vay anasını iyi taktikmiş yapılabilir
Bu daha mantıklı iade sürecini araştırdım 10 günü buluyormuş onay buda kampanyanın dönemini geçirir hediye kart yapıştıralım ilk gün biz 2. Gün 100 binlik işlemde kullanırız direk 15 bin gelirVeya direkt…
Taksit olmuyor dimi hediye çeklerine? Bir de bu ParafPara Pazarama dışında herhangi bir e-ticaret sitesinde geçiyor muydu?Veya direkt…
Mis gibi 15k cepte hocam 100k hediye çekini forumlarda millet 95e satıyo siz 90 satın direkt gider etliye sütlüye karışmadan 10.000₺ye 15.000₺ paraf paranız olurBu daha mantıklı iade sürecini araştırdım 10 günü buluyormuş onay buda kampanyanın dönemini geçirir hediye kart yapıştıralım ilk gün biz 2. Gün 100 binlik işlemde kullanırız direk 15 bin gelir
Maalesef… o yüzden iade kısmını önerdimTaksit olmuyor dimi hediye çeklerine.
İade çok çok daha mantıklı, parafa 6 taksit yaparsın peşin fiyatına sonra direkt kargodan teslim almadan yollanılıp hediye çeki olarak iade alınır.Mis gibi 15k cepte hocam 100k hediye çekini forumlarda millet 95e satıyo siz 90 satın direkt gider etliye sütlüye karışmadan 10.000₺ye 15.000₺ paraf paranız olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef… o yüzden iade kısmını önerdim
Aynen öyle vade farksız 12 taksit çöp kutusu bile bulsanız kardır 100k alır iade edersiniz. Paraf kartım olmadığı ve sıfırdan açsam 100k limit vermeyeceği için yararlanamıyorum… sağlık olsunİade çok çok daha mantıklı, direkt kargodan teslim almadan yollanılıp hediye çeki olarak iade alınır.
2 işlemde iade yetişmez ben ilk işlemi hediye çeki olarak alıp Yarınki 2. İşlemi dediğiniz şekilde iade gönderip çek talep edeceğim sadece 50 bin tek çekim kalan 50 bin 6 taksit olmuş olacakİade çok çok daha mantıklı, direkt kargodan teslim almadan yollanılıp hediye çeki olarak iade alınır.
hocam hediye çekini denedikten sonra yazabilir misin buraya bazen cüzdan alımlarında kampanya olmuyor çünkü halkbank bakıyor mu bilmiyorum ama2 işlemde iade yetişmez ben ilk işlemi hediye çeki olarak alıp Yarınki 2. İşlemi dediğiniz şekilde iade gönderip çek talep edeceğim sadece 50 bin tek çekim kalan 50 bin 6 taksit olmuş olacak