S24 mü iphone 16-17e mi

ben s23ten 26 ultra geçince çağ atladım ekran konusunda bile nasıl fark edilmiyor ya :pikacu:
hz haricindeki konular yani
Ekran kalitesi Apple da hemen hemen aynı. Sadece nit farkı var. LTPO söylemiyorum çünkü 16e 60hz.

Oyun oynamam. Ana kamera genel olarak iyi. Ön kamera şaşırtıcı derece iyi. Hız konusunda elite işlemci ve Apple işlemciler artık kasmıyor.

Iphone (e versiyonları hariç)

Samsung kullanıcısı olarak diyorum bunu. OneUI kötü,

uygulamaların internet erişimini kesemiyorsun,
uygulamaları kapatsan bile arka planda açık kalıyor.
bloatware bol şekilde geliyor.
S21 ve S24'de de yaşadığım rastgele kapanma olayı var. Bir an için telefon mu bozuldu korkusu yaşatıyor.

Samsung'un tek iyi yanı her ay güvenlik güncellemesi geliyor.

16e ve 17e bana hiç bir açıdan mantıklı gelmiyor. 2026 da tek kameralı 60hz telefon almak :unsure: . Bütçe yetiyorsa düz 17 alın yoksa S24+ veya S25 bakın androidde 8gb ramin devri bitmek üzere bence. Samsungun akıcılık olarak iphonelerden çok aşağı kalır bir yanı yok S23 den ip17 geçen biri olarak söylüyorum.

S21 ve S24'de de yaşadığım rastgele kapanma olayı var. Bir an için telefon mu bozuldu korkusu yaşatıyor.

8.5 kullanan biri olarak onaylamadım

s23 fe kullanıcısı olarak onaylıyorum ve şunu ekliyorum
exynos 2200 adlı işlemciyi idam etmeliyiz

16e ve 17e bana hiç bir açıdan mantıklı gelmiyor. 2026 da tek kameralı 60hz telefon almak :unsure: . Bütçe yetiyorsa düz 17 alın yoksa S24+ veya S25 bakın androidde 8gb ramin devri bitmek üzere bence. Samsungun akıcılık olarak iphonelerden çok aşağı kalır bir yanı yok S23 den ip17 geçen biri olarak söylüyorum.
bütçem 50 civarı ve bi yandan görece ufak telefon istiyorum 6.1-6.3 inç arası ele çok iyi oturuyo büyük telefonlar kaba duruyo şahsi fikrim o yüzden dediğiniz modellere göre s24 ile 25 daha cazip geliyor ama 25 parasına çıkınca e serisi aklımı çeliyor çok kararsız kaldım

bütçem 50 civarı ve bi yandan görece ufak telefon istiyorum 6.1-6.3 inç arası ele çok iyi oturuyo büyük telefonlar kaba duruyo şahsi fikrim o yüzden dediğiniz modellere göre s24 ile 25 daha cazip geliyor ama 25 parasına çıkınca e serisi aklımı çeliyor çok kararsız kaldım
iphone 16e kullanıyorum çok memnun etti 17e de gayet işini görür bir tık daha fiyatının düşmesi lazım az biraz düşerse al geç bekleme bile

48-50 arası olsa süper olur gibi
256 gb ile geldigi için zor ama 52-53 ok zaten 16e ninde 256 gb ının alsan oda bu paralarda aslında fiyat normal 16e handikap 128gb olmasıydı ama artık yeni ürünlede 128 üretilmiyor en düşük 256

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,917
Üyeler
190,120
Son üye
eddybey
Geri