❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

Konu sahibine teşekkür etmek için hesap oluşturdum teslim edildi teşekkürler tekrardan

Ekler

• IMG_4885.webp
    IMG_4885.webp
    731 KB · Hit: 169
Siyonist insan düşmanlarının mallarını üste para verseler almam. Deterjanın ismi bile ariel şaron denen itrail başkanının isminden alınmış.
Şu kafa yapısını anlayamıyorum ya. Boykot'a bende destek veriyorum. Ama adamlar 12KG deterjanı 1 liraya satıyor. Demek ki zarar ediyor. Düşmanı zarara uğratmak mantıklı değil mi? Hani %20-30 indirim yapar gene illaki kar ediyor dersin almazsın. Adam 1 liraya satmış. Reklam için yapıyor desen bile, zaten boykot markası yapsa ne olur. Benim bölgemde olsa çökmüştüm kaç torba varsa.

Şu kafa yapısını anlayamıyorum ya. Boykot'a bende destek veriyorum. Ama adamlar 12KG deterjanı 1 liraya satıyor. Demek ki zarar ediyor. Düşmanı zarara uğratmak mantıklı değil mi? Hani %20-30 indirim yapar gene illaki kar ediyor dersin almazsın. adam 1 liraya satmış. Hani reklam için yapıyor desen bile, zaten boykot markası yapsa ne olur. Benim bölgemde olsa çökmüştüm kaç torba varsa.
Sen boykotu yanlış anlamışsın. Mevzu onlara parasal olarak zarar ettirmek değil ki sadece. Mevzu onların tarafında olmamak. Boykot bir duruş meselesi. Ben üste para da verseniz sizin malınızı almam çünki siz insanlık düşmanısınız çocuk katilisiniz diyebilmek.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Erken görseydim bende 3 adet alırdım. Kısmet değilmiş.

Sen boykotu yanlış anlamışsın. Mevzu onlara parasal olarak zarar ettirmek değil ki sadece. Mevzu onların tarafında olmamak. Boykot bir duruş meselesi. Ben üste para da verseniz sizin malınızı almam çünki siz insanlık düşmanısınız çocuk katilisiniz diyebilmek.

İyide güzel kardeşim hala onların tarafında değiliz. Hatta adamların aklıyla dalga bile geçiyoruz. Onlar aklınca pazarlama planı yapıyor. Bizde "Oh ne güzel mallarınıza bedavadan çöküyoruz" diyoruz. Bence bazı konularda direk düz düşünüp ezbere gitmek yerine, doğru analiz yapıp stratejik hareket etmek lazım. Böylece boykot daha etkili olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri