7800x3d soğutucu önerisi

ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi bütçeni belirtsene yoksa gidip en pahalı sıvı soğutmayı mı atayım?
https://www.idefix.com/arctic-ar-ac...-islemci-destekli-pwm-sivi-sogutucu-p-1288114 al şunu kasana sığıyorsa seni bile soğutur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok 420 sığmıyorsa al bu 360lığı

Ben linkteki modeli kullanıyorum. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor( 6 sene önce açılmış Cooler Master Mastergel Pro sürdüm denemek için :D Yeni macun sürsem belki daha da düşecektir sıcaklıklar) . Sıvı soğutma özel isteğin değilse veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan öneririm.

Ben linkteki modeli kullanıyorum. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor( 6 sene önce açılmış Cooler Master Mastergel Pro sürdüm denemek için :D Yeni macun sürsem belki daha da düşecektir sıcaklıklar) . Sıvı soğutma özel isteğin değilse veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsan öneririm.
böyle bi canavar varken ona o para verilmez.

böyle bi canavar varken ona o para verilmez.
Hocam önceki kasamda DeepCool AK620 modelini kullanıyordum R5 5600 ile. Çift kule performansı özellikle 65w bir işlemcide gerçekten efsaneydi ama kasanın içinde kocaman duruyordu. Bilerek tek kule soğutucu aldım. 6 yıllık macuna ve az fanlı dandik akvaryum kasaya rağmen performansı gayet iyi. Çift kule muhtemelen 7-8 derece daha serin çalıştırırdı ama biraz da görsel performansı düşündüm.

Butce 5 ama uygun fiyatlı iyi bir hava soğutucu varsa Max 2 civarları o yoksa 360 mm

Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu 4 borulu 6 borulu thermalright daha iyi olmazmı

Hocam önceki kasamda DeepCool AK620 modelini kullanıyordum R5 5600 ile. Çift kule performansı özellikle 65w bir işlemcide gerçekten efsaneydi ama kasanın içinde kocaman duruyordu. Bilerek tek kule soğutucu aldım. 6 yıllık macuna ve az fanlı dandik akvaryum kasaya rağmen performansı gayet iyi. Çift kule muhtemelen 7-8 derece daha serin çalıştırırdı ama biraz da görsel performansı düşündüm.
Kasamda coller Master elite 600

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,132
Üyeler
190,158
Son üye
Enso
Geri