Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Sinerji satıcılıysa boşuna almışsın aynı satıcıdan 5 defa alıp ölü piksel yaşayan var. Hiç olumlu yorum duymadım. Elindeki ürünler kusurlu herhalde.
Hayır sinerjidden almadım, aptek teknoloji diye bir satıcıdan aldım. Ölü pikselde iade garantisi veriyor "sözde"

Yok hocam bunlar kötü kötü başka şeyler görmeden sipariş geçmem lazim:D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sinerjidden almadım, aptek teknoloji diye bir satıcıdan aldım. Ölü pikselde iade garantisi veriyor "sözde"
Ben değişime yolladım ordan aldığımı iade yapıyorlarmış bütün değişim taleplerini

Yok hocam bunlar kötü kötü başka şeyler görmeden sipariş geçmem lazim:D

Ben değişime yolladım ordan aldığımı iade yapıyorlarmış bütün değişim taleplerini
LG de var 1500:1 kontrast oranına sahip. Fiyatı biraz düşmüş ol aıs gereken seviyeye cok yakın.

hocam asus mu bumu sizce incelemesini bulamadım bunun
Rtıngs de var ücretli olmadan önce bakmıştım.

hocam bunda hoparlör yokmuş ya asusu almaktan başka çerem yok herlade
Asusu beğendiysen al gec.

Rtıngs de var ücretli olmadan önce bakmıştım.

Asusu beğendiysen al gec.
rtings niye paralı olduysa ya neyse alıyorum hocam asusu tekrar teşekkürler yardımlarınız için

Fiyat konusunda haklısın güncel olarak önermiyorum çünkü biraz daha ekleyince 4k monitör alabiliyorsun. G65b de çoğu IPS'e taş çıkartır. Hızlı, yüksek kontrast oranı, yüksek parlaklık ve yüksek renk gamutu sunan bir monitör yok. Akıllı işletim sistemi, hoparlör, Bluetooth, wifi gibi ekstra özellikleri de var. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam bana da siz onermemistiniz ama kendim arastirarak g65b almistim ben 10k ya almistim yazilimina falan sovuyorum da onlar haric monitor aldigim günden beri ne televizyon actim ne bisey kotluga gectigimde televizyonum rekabetci oyunlarda 240hz hikayeli oyunlarda ise ambians isigini acip hoperlorunu kullaniyorum. Telefondan kontrolu sayamam bile bende inanilmaz memnunum bu cihazdan. Bir tek bazen sistemi actigimda algilamama gibi akilli monitor olmasinin verdigi ufak yazilim eksiklikleri var yarin anakarti degistirmeye geliyorlar onda da .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,448
Üyeler
193,043
Son üye
NotSweix
Geri