PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 605
Alan arkadaş pek memnun olmamışkineye göre mesela ben sipariş geçeceğim Toughpower GT 850W 80+ Gold bu varsa içinde çok güzel olur
Alan arkadaş pek memnun olmamışkineye göre mesela ben sipariş geçeceğim Toughpower GT 850W 80+ Gold bu varsa içinde çok güzel olur
O düz 380 modeli ondaki fanlar reverse değil, XL dakiler reverse fan tabi XL dakilerde PWM değil sanırım. Önemli olan PSU buradaki onuda bilemiyoruz şans biraz.Alan arkadaş pek memnun olmamışki
ama ondaki seri farklı gelmiş ve bizim baktığımız seri farklı kasalar da farklı psu kullanıyor olabilir ben sipariş geçtim teslim almaya gittiğimde bakarım bakalım güzel bir seri değil ise geri iade ederimAlan arkadaş pek memnun olmamışki
Ben birazda takıntılıyım bilgisayar konularındaneye göre mesela ben sipariş geçeceğim Toughpower GT 850W 80+ Gold bu varsa içinde çok güzel olur
bende çok takıntılıyım aşırı ama bazı şeyleri görmeden bilemeyiz benden haber bekleyebilirsin unutmaz isem gelir yazarım buraya senin içinde iyi olur araştırmış olursunBen birazda takıntılıyım bilgisayar konularında
Corsair 3500x de vardı aklımda rm850e ile geliyorbende çok takıntılıyım aşırı ama bazı şeyleri görmeden bilemeyiz benden haber bekleyebilirsin unutmaz isem gelir yazarım buraya senin içinde iyi olur araştırmış olursun
Bu indirim geceye özel mi bir bilginiz var mı?bende çok takıntılıyım aşırı ama bazı şeyleri görmeden bilemeyiz benden haber bekleyebilirsin unutmaz isem gelir yazarım buraya senin içinde iyi olur araştırmış olursun
o kasanın altında psu çıkıntısı sevmiyorum arkada gizli olacakCorsair 3500x de vardı aklımda rm850e ile geliyor
arada bir inidirim yapıyorlar ama bu güç kaynağı ile olan yeni görüyorum normalde güç kaynağı olmadan alacaktım ama böyle daha avantaja geliyorBu indirim geceye özel mi bir bilginiz var mı?
o kasanın altında psu çıkıntısı sevmiyorum arkada gizli olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arada bir inidirim yapıyorlar ama bu güç kaynağı ile olan yeni görüyorum normalde güç kaynağı olmadan alacaktım ama böyle daha avantaja geliyor
Bu PSU ayriyeten alınmış bizim baktığımızdaki 850W.galiba dediğiniz psu var
Sağolun hocamyarın gidebilirsem teslim almaya benden haber bekle olurmu dostum yardımcı olmaya çalışırım sana
Vatan Bilgisayar'daki Thermaltake View 380 XL 850W Gold paketindeki PSU modeli hakkında yaptığım incelemeye göre net bilgiler şunlardır:Sağolun hocam