Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Alan arkadaş pek memnun olmamışki
O düz 380 modeli ondaki fanlar reverse değil, XL dakiler reverse fan tabi XL dakilerde PWM değil sanırım. Önemli olan PSU buradaki onuda bilemiyoruz şans biraz.

Alan arkadaş pek memnun olmamışki
ama ondaki seri farklı gelmiş ve bizim baktığımız seri farklı kasalar da farklı psu kullanıyor olabilir ben sipariş geçtim teslim almaya gittiğimde bakarım bakalım güzel bir seri değil ise geri iade ederim

bende çok takıntılıyım aşırı ama bazı şeyleri görmeden bilemeyiz benden haber bekleyebilirsin unutmaz isem gelir yazarım buraya senin içinde iyi olur araştırmış olursun
Corsair 3500x de vardı aklımda rm850e ile geliyor

bende çok takıntılıyım aşırı ama bazı şeyleri görmeden bilemeyiz benden haber bekleyebilirsin unutmaz isem gelir yazarım buraya senin içinde iyi olur araştırmış olursun
Bu indirim geceye özel mi bir bilginiz var mı?

Corsair 3500x de vardı aklımda rm850e ile geliyor
o kasanın altında psu çıkıntısı sevmiyorum arkada gizli olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu indirim geceye özel mi bir bilginiz var mı?
arada bir inidirim yapıyorlar ama bu güç kaynağı ile olan yeni görüyorum normalde güç kaynağı olmadan alacaktım ama böyle daha avantaja geliyor

o kasanın altında psu çıkıntısı sevmiyorum arkada gizli olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada bir inidirim yapıyorlar ama bu güç kaynağı ile olan yeni görüyorum normalde güç kaynağı olmadan alacaktım ama böyle daha avantaja geliyor
galiba dediğiniz psu var

Vatan Bilgisayar'daki Thermaltake View 380 XL 850W Gold paketindeki PSU modeli hakkında yaptığım incelemeye göre net bilgiler şunlardır:

Bu kasa paketinde (P/N: CA-3Z2-85M6WE-00), Thermaltake'in güncel ve yüksek performanslı Toughpower GT 850W 80+ Gold serisi güç kaynağı kullanılmaktadır.

yapay zeka bunu diyor yapay psu katmıştır içine safksdjhbdfsknbd

Geri