🔥İndirim 64GB Crucial Pro 39K

Tahminimce konudaki arkadaş kendi trendyol mağazasına atmış ürünü burayada hesap açıp paylaşmış yukarıda cl değeri önemsiz diyen arkadaşta yan çarı 😅

Sahibinden 6000mhz cl30lu ramler 28-29kya vatandan alınmış bir sürü ram var piyasada onlara bakın.

Sahibinden 6000mhz cl30lu ramler 28-29kya vatandan alınmış bir sürü ram var piyasada onlara bakın.
Ben 2 gün önce tam cl değerlerini hatırlamıyorum ama kötü değildi max 36ydı galiba. 2x32 rami 27 ye gördüm sarı sitede. 0 Ram almak çok akıl karı değil şu ara. Kapalı kutu garantili faturalı bir sürü var sarı sitede.

Ben 2 gün önce tam cl değerlerini hatırlamıyorum ama kötü değildi max 36ydı galiba. 2x32 rami 27 ye gördüm sarı sitede. 0 Ram almak çok akıl karı değil şu ara. Kapalı kutu garantili faturalı bir sürü var sarı sitede.
Vatan'dan alınan ramler çok fazla olduğu için piyasa düşmüştür

Evet hocam bi sürü satıcı var satan bazıları pg sıcak bakmıyor. Satıcı da sorun etmiyorsa direkt onlardan almak daha mantıklı

Evet paramgüvende komisyon oranı ve güven vermemesi insanları elden satışa ya da havale yapmaya mecbur kılıyor.
32 ye 6000 cl 30 satıyorlar bu arada vatan ta ta tan.

Fiyatı düşürtüp ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar almayın aldırmayın

Geri