Heralde arkadaş ramleri satan firmanın sahibi başka bir açıklaması olamaz.Konu sahibi arkadaş bak bi link bırakıcam bu ramde bence alınmaz ama en azından 5600 mhz cl36 aynı şekil 9 taksiti var 2 tane alınca 34 35 yapıyor seninkinden de ucuz. https://www.trendyol.com/kingston/b...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme
%1, %0.1 fps değerleri için çok büyük önemi varddr5 te cl değerini çok büyük bi önemi yok alınabilir
Ben 2 gün önce tam cl değerlerini hatırlamıyorum ama kötü değildi max 36ydı galiba. 2x32 rami 27 ye gördüm sarı sitede. 0 Ram almak çok akıl karı değil şu ara. Kapalı kutu garantili faturalı bir sürü var sarı sitede.Sahibinden 6000mhz cl30lu ramler 28-29kya vatandan alınmış bir sürü ram var piyasada onlara bakın.
Vatan'dan alınan ramler çok fazla olduğu için piyasa düşmüştürBen 2 gün önce tam cl değerlerini hatırlamıyorum ama kötü değildi max 36ydı galiba. 2x32 rami 27 ye gördüm sarı sitede. 0 Ram almak çok akıl karı değil şu ara. Kapalı kutu garantili faturalı bir sürü var sarı sitede.
Evet hocam bi sürü satıcı var satan bazıları pg sıcak bakmıyor. Satıcı da sorun etmiyorsa direkt onlardan almak daha mantıklıBen 2 gün önce tam cl değerlerini hatırlamıyorum ama kötü değildi max 36ydı galiba. 2x32 rami 27 ye gördüm sarı sitede. 0 Ram almak çok akıl karı değil şu ara. Kapalı kutu garantili faturalı bir sürü var sarı sitede.
pg komisyonlu ve alıcıyı koruduğu için satıcılar genellikle satmıyorEvet hocam bi sürü satıcı var satan bazıları pg sıcak bakmıyor. Satıcı da sorun etmiyorsa direkt onlardan almak daha mantıklı
Sanırım koltuğunuza dayanarak bu bilgiyi veriyorsunuz. Zira literatürde böyle bir bilgi yok.ddr5 te cl değerini çok büyük bi önemi yok alınabilir
Düşmüş bir fiyat olsa anlarım da bunun nesi düşük fiyatFiyatı düşürtüp ellerinden çıkarmaya çalışıyorlar almayın aldırmayın