Çözüldü✓ Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

Ssolun hocam
benim ki beyaz Gaming x serisi orta segmenti hedef alıyor aorus serisi en tepeye oynuyor onun dışında kullandıkları vrm ler aynı ses kartı vs değişiyor ethernet kartı değişiyor
Satıp onu mu alsam

Kanka simdiden sistemi sat diyen biri daha cıktı jfieifhhchs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@marduk883
Satma, parçalarının kıymetini sonradan anlar kafanı duvara vurursun, burada tecrübe konuşuyor, ekran kartı upgrade'i yeterli

Hangi model alayım yada ikinci elden örnek verebileceğiniz var mı
bütçen azsa ikinci elde bulabildiğin en ucuzunu al, hiç model düşünme. MSI ventus'dan uzak dur berbat soğutması. Soğutması en iyi olan modeller Palit Gamerock 5070 Ti ve Colorful 5070 Ti iGame Ultra W Beyaz Pembe. Ben yerinde olsam dümdüz en ucuzunu alırdım

bütçen azsa ikinci elde bulabildiğin en ucuzunu al, hiç model düşünme. MSI ventus'dan uzak dur berbat soğutması. Soğutması en iyi olan modeller Palit Gamerock 5070 Ti ve Colorful 5070 Ti iGame Ultra W Beyaz Pembe. Ben yerinde olsam dümdüz en ucuzunu alırdım
41 bin liraya sıfır kapalı kutu OC 5070 Ti var sarı sitede, istersen link atarım

41 bin liraya sıfır kapalı kutu OC 5070 Ti var sarı sitede, istersen link atarım
hızlı alıcı olduğunu belli edersen 39'a kapatma ihtimalin olur

hızlı alıcı olduğunu belli edersen 39'a kapatma ihtimalin olur
Okey hocam 9070 xt alsam daha iyi olmaz mı yoksa 5070 ti devam mı çok zorluyor bütçeyi

Okey hocam 9070 xt alsam daha iyi olmaz mı yoksa 5070 ti devam mı çok zorluyor bütçeyi
bütçeni zorluyorsa 9070XT al geç en ucuzundan, hayatında hiçbir şey değişmez, oyun oynarken aynı zevki alırsın

Kanka simdiden sistemi sat diyen biri daha cıktı jfieifhhchs

@marduk883
Kim diyor oğlum bunları sistemin b650M r 7500f 4060ti değil parçaların kaliteli bu fiyata satarsın alamazsın bir daha o fiyata

9070xt nin kas gücü daha iyi 5070-5070ti alırsan sağlam kaliteli bir oled monitörlerle rtx mfg dlss koyarsın dopamin max oyun oynarsın

Geri