Çözüldü✓ Rx 9070 xt alınır mı ?

Allah aşkına artık bu bilgi eksikliginle yorum yapma kardeşim benim AMD de de hyperx teknolojisi FSR3 teknojisi ışın izleme ve kare olusturma teknolojileri var.Video edit kayıt alma yayın esnasında yapay zeka desteği sayesinde cam actiginda arka plan oluşturma video edit kurgu programları v.b. daha sayayım mi Nvidia kadar olmasada ciddi anlamda ise yariyorlar.Bu sebepten dolayı güzel kardeşim benim kullanmadığın bilmediğin kartla ilgili yorum yapma diyoruz sadece ok.
ya sen ne anlatıyosun yasın kadar senedir amd kullanıyorum milletin bu ozguvenide beni gumletiyor fsr 3 müs lan 2 nin kaç oyuna destegi varki 3ün olsun adamlar 5 e geciyor san daha 3ün destegini yaymadan redstone diye bir saçmalık çıkarıyosun sayısı 2 elin parmagını gecmeyecek oyuna. Blur atıyomus wooow nvidiayı tokatladı blurla. En dandik video cekim programı atıyor zaten bluru. Fgsi bi ise yaramıyor adamlar 6x ve dinamik fgyi getirdi amddeki yarım yamalak fg kimin umrunda. Rt yi adamlar 8 senede anca ucundan yakalayabildi 8 senede. Nvidiayı 8 senede yakalayabildiler. Bakalım mfgyi veya dlss5 i kaç asırda yakalayacaklar.

ya sen ne anlatıyosun yasın kadar senedir amd kullanıyorum milletin bu ozguvenide beni gumletiyor fsr 3 müs lan 2 nin kaç oyuna destegi varki 3ün olsun adamlar 5 e geciyor san daha 3ün destegini yaymadan redstone diye bir saçmalık çıkarıyosun sayısı 2 elin parmagını gecmeyecek oyuna. Blur atıyomus wooow nvidiayı tokatladı blurla. En dandik video cekim programı atıyor zaten bluru. Fgsi bi ise yaramıyor adamlar 6x ve finamik fgyi getirdi amddeki yarım yamalak fg kimin umrunda. Rt yi adamlar 8 senede anca ucundan yakalayabildi 8 senede. Nvidiayı 8 senede yakalayabildiler. Bakalım mfgyi veya dlss5 i kaç asırda yakalayacaklar.
Güzel kardeşim şuan sistemimde kullanıyorum diyorum ve sana kullanmadığım bir kartı eleştirmen doğru değil diyorum.Senjn bu bilgi eksikligine daha nasıl bir yorum atayım.Bence bu tür sorulara ne sen nede ben cevap vermiyorum admin cevap versin bu arada kardeşim benim benim yaş 39 ok.1997 den beri PC kullanıyorum o yüzden işine bak kardeşim benim

Güzel kardeşim şuan sistemimde kullanıyorum diyorum ve sana kullanmadığım bir kartı eleştirmen doğru değil diyorum.Senjn bu bilgi eksikligine daha nasıl bir yorum atayım.Bence bu tür sorulara ne sen nede ben cevap vermiyorum admin cevap versin bu arada kardeşim benim benim yaş 39 ok.1997 den beri PC kullanıyorum o yüzden işine bak kardeşim benim
çekirdeğimi aldım amd vs nvidia izliyorum

Boş konuşmada yazdıklarıma cevap ver yazdıklarıma. Fsr 3 le pixel art kalitesinde oyun oynamak isteyenlerin ilk duragı amd. Bilgi eksikliğiymis sen daha amdnin adını bilmezken biz optimum sorun cıkarmayacak ayarlar diye rehber yayınlıyoduk ne anlatıyosun.

@SyFox gel izle 1v1 var galiba ikiside fan boy

@SyFox gel izle 1v1 var galiba ikiside fan boy
Olm fanboyluk bir durum mu var bunda amdnin teknolojisini savunan dumduz fanboydur ben amd main sistemdeykende nvidia teknolojisi savunuyodum her türlü kanıtı sunabilirim.

Boş konuşmada yazdıklarıma cevap ver yazdıklarıma. Fsr 3 le pixel art kalitesinde oyun oynamak isteyenlerin ilk duragı amd. Bilgi eksikliğiymis sen daha amdnin adını bilmezken biz optimum sorun cıkarmayacak ayarlar diye rehber yayınlıyoduk ne anlatıyosun.
Güzel kardeim öncelikle biraz saygılı olmanı istiyorum senden.Rahmetli İlber Hocaninda dediği gibi cahiller bu dediğine inanır.Amd 480 580 5500 5700xt gibi kartları o zamanlar evet dediğin gibi gerçekten yazılımsal problemleri vardı ama 6000 ve 7000 serisi ile bu problemler ortadan kalktı heleki 9000 serisi bir yıldır bir kere hata almadım ki oynamadigim denemedigim oyun yok bütün hepsinde yüksek çözünürlükte yüksek performans alıyorum.Kuzenime 3dmax programı kullandığı için 5070ti aldım onunla oyunlarda kafa kafayayiz ikimizde bütün destek programlarini açıyoruz o dlss ben hyperx felan aynıyız.Ve görüntü kalitesinde aynı ikimizde 2k 240hz oled kullanıyoruz sana eğer inanmıyorsan fotoda atabilirim ama Allah ini seversen su bilgi kirliligine bir son ver artik

Güzel kardeim öncelikle biraz saygılı olmanı istiyorum senden.Rahmetli İlber Hocaninda dediği gibi cahiller bu dediğine inanır.Amd 480 580 5500 5700xt gibi kartları o zamanlar evet dediğin gibi gerçekten yazılımsal problemleri vardı ama 6000 ve 7000 serisi ile bu problemler ortadan kalktı heleki 9000 serisi bir yıldır bir kere hata almadım ki oynamadigim denemedigim oyun yok bütün hepsinde yüksek çözünürlükte yüksek performans alıyorum.Kuzenime 3dmax programı kullandığı için 5070ti aldım onunla oyunlarda kafa kafayayiz ikimizde bütün destek programlarini açıyoruz o dlss ben hyperx felan aynıyız.Ve görüntü kalitesinde aynı ikimizde 2k 240hz oled kullanıyoruz sana eğer inanmıyorsan fotoda atabilirim ama Allah ini seversen su bilgi kirliligine bir son ver artik
Bu 6800
Diğer kartlarımda firmaların mağazalarında olay cıkarttıgım icin goruntu kaydı yok maalesef. Yazdıgın serilerin hepsini kullandım sorunsuzuna rastlamadım. 6000 cıktıgında 5000 sorunluydu düzelttik dediler. 7000 cıktıgında 6000 sorunluydu düzelttik dediler. 9000 serisi cıktıgındada 7000 sorunlu seri 9000 de düzelttik dediler. 10xxx cıktıgında 9000 sorunluydu düzelttik diyecekler.
Amdnin teknoloji anlamında tabiri caizse nvidia ile sidik yarıştımak için 10 sene ilerlemesi lazım.

harbiden güle güleizliyorum bu gece baya güldüm gibi ama şuan sanki nvidia eziyor gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri