evet çekiliyor ama tavsiyem akbank kullanman diğer bankalar bekletebiliyor . akbanka ödeme floattan çekim verilen günden sonraki 2. iş günü yatıyor pasoçekebilir miyim yoksa başka siteye mi yöneleyim ?
akbankım yok ya ne kadar bekletilir ki para en fazla?evet çekiliyor ama tavsiyem akbank kullanman diğer bankalar bekletebiliyor . akbanka ödeme floattan çekim verilen günden sonraki 2. iş günü yatıyor paso
hocam ücret her türlü sıkıntı yaratmaz float size , bankadan bankaya değişir o çekimler iş bankasından kaç arkadaşımın kaç gün bekletmiştiakbankım yok ya ne kadar bekletilir ki para en fazla?
Stripe üzerinden çekersin, hafta içiyse emir verdiğinin ertesi gününe gelir bi aksilik olmazsa.çekebilir miyim yoksa başka siteye mi yöneleyim ?
Çekiliyor ben de iş bankası kullanıyorum.çekebilir miyim yoksa başka siteye mi yöneleyim ?
Stripe üzerinden çekersin, hafta içiyse emir verdiğinin ertesi gününe gelir bi aksilik olmazsa.
Çekiliyor ben de iş bankası kullanıyorum.
çekiliyor diye biliyorum
teşekkür ederim cevaplarınız içinhocam ücret her türlü sıkıntı yaratmaz float size , bankadan bankaya değişir o çekimler iş bankasından kaç arkadaşımın kaç gün bekletmişti
Çekiliyorçekebilir miyim yoksa başka siteye mi yöneleyim ?