RTX 5070Ti Düşük Watt Sorunu

Kartın frekansı yüksek, ya kart 5070Ti değil ya Watt ölçer yanlış ya frekansı yanlış yazıyor.
igamelerde OC modu var kendinden OC atıp kartın frekansını aşırtabiliyorsun benim 5070de bu frekanslarda çalışıyor hatta afterburnerdan 3100e kadar çekebiliyorum çökme olmuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence Afterburner'da aptallık var. Ama oyun baya kasıyor yani sıcaklık ve fps doğru kart fan bile çevirmiyor 50 derece altı diye.
gpu z indirip veri yolu olarak ne gördüğünü söyler misin?

konu gereksiz uzuyor. en basta dedim islemcinin grafik birimini kullaniyor oyunlar

İşlemcinin grafik birimini kullansa boşta duran karttan niye 115 w çeksin?
o cektigi wat ekran kartindan cektigi wat degil bence afterburner da actigi grafigin ismi gpu2 zaten. arkadastan oyundayken gorev yoneticsinden performann kismini atmasini istemistim atmadi eger atsa anlayacagiz ne oldugnu

ekran kartı güç bağlantısı fotoğrafı atabilir misiniz
Corsair HX 1200 Psu'dan 3 ayrı pcie kablosundan çıkış alıp ekran kartı kutusundaki PCie 5.1 dönüştürücüsüne takılı.

gpu z indirip veri yolu olarak ne gördüğünü söyler misin?

Merhabalar, RTX 5070Ti düşük Watt sebebiyle düşük FPS Sorunum var. Ekran kartı kullanımında sıkıntı yok ama çektiği watt düşük bu sebeple FPS'de düşük. Nvidia App en son güncel sürüm. Hatta DLSS 4.5 denedim değişen bir şey yok nasıl çözeceğim?
Resident evil Requiem - Ghost of Tsushima vs hepsinde aynı sorun. Monitör çözünürlük : 5120x1440
PSU : Corsair HX 1200
hocam aynı kart var ama bahsettiğiniz oyunlar yüklü değil. rdr2 cp77 gta5 enhanced witcher 3 bunlarda da durum aynı mı bir bakar mısınız deneyip size söyleyeyim? bir de 3dmark steel nomad testi yapın ort skordan çok az değilse donanımsal sorun yoktur bence furmarkta da 300w çekiyor zaten

konu gereksiz uzuyor. en basta dedim islemcinin grafik birimini kullaniyor oyunlar
Hocam path racing nasıl açayım 7900x içindeki grafik birimiyle?

hocam aynı kart var ama bahsettiğiniz oyunlar yüklü değil. rdr2 cp77 gta5 enhanced witcher 3 bunlarda da durum aynı mı bir bakar mısınız deneyip size söyleyeyim? bir de 3dmark steel nomad testi yapın ort skordan çok az değilse donanımsal sorun yoktur bence furmarkta da 300w çekiyor zaten
Witcher 3'te de aynı düşük performans var onunla siz bir test paylaşırsanız sevinirim. Bende 3dmark sonucunu atarım.

Corsair HX 1200 Psu'dan 3 ayrı pcie kablosundan çıkış alıp ekran kartı kutusundaki PCie 5.1 dönüştürücüsüne takılı.

image.png
Tamam düşme olmuyor ama kart kendini zorlamıyor oyun büyük ihtimalle işlemciye biniyor

Hocam path racing nasıl açayım 7900x içindeki grafik birimiyle?

Witcher 3'te de aynı düşük performans var onunla siz bir test paylaşırsanız sevinirim. Bende 3dmark sonucunu atarım.
atmamakta israrcisin kendin bak o zaman ben tarif edeyim oyundayken performans kisminda 5070ti in kullaniminda bir degisiklik oluyor mu ?

ya da yuzde kac kullaniyor diger parcalari onalara bakarmisin

atmamakta israrcisin kendin bak o zaman ben tarif edeyim oyundayken performans kisminda 5070ti in kullaniminda bir degisiklik oluyor mu ?

ya da yuzde kac kullaniyor diger parcalari onalara bakarmisin

bayadır oyun oynamıyorum driverlar vs. güncel olmayabilir. 4k her şey ultra preset m performans. ben kartı normalde uvli kullanıyorum 5 derece falan daha soğuk çalışıyor ama kapatıp default ayarlarda ss aldım. 7500f var doyurmuyor kartı tam ama 4k olduğu için sıkıntı yaşamadım %90 oyunlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,025
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa
Geri