4000 Lira Kasa+PSU Önerisi

rimuru16

80+
Reaksiyon skoru
33
Pek bir bütçem yok kasa ve psu istiyorum şuan kullandığım psunun ocpsi yok her an elimden gidecek gibi geliyor adam akıli bı PSU + kasa varmı acaba bu fiyat bandında

msilar 80+bronze sertifika ve ocp sertifikası ile geliyor/vento 80+silver psu modelini bulamadım ama kullananlar var 2024 yazında hazır sistemler içinde alıpta/xigmatek 80+ yazıyor ama hangi model hangi 80+plus bulamadım

msilar 80+bronze sertifika ve ocp sertifikası ile geliyor/vento 80+silver psu modelini bulamadım ama kullananlar var 2024 yazında hazır sistemler içinde alıpta/xigmatek 80+ yazıyor ama hangi model hangi 80+plus bulamadım
Ventonun içindeki fsp psu çok iyimiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi bunun a100 veriyosununu kullanıyordum çok önceden güzeldi tekrar alayım diye girdim az araştırdım ve kronik yanma problemi olduğunu gördüm a121 için aynımı bilmiyorum ama

Ventonun içindeki fsp psu çok iyimiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi bunun a100 veriyosununu kullanıyordum çok önceden güzeldi tekrar alayım diye girdim az araştırdım ve kronik yanma problemi olduğunu gördüm a121 için aynımı bilmiyorum ama
bilmiyorum hocam şikayetvara bakın ventonun bu modeli cidden çok çok iyi zaten 2024de sistem toplayanlar fazla sayıda aldı

Geri