Uzun Vs hayri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 591
Clash of clans da yan hesab açarken çok ugrasmadım rastgele bir sayı girdim şimdi o hesabta 2. Klanımıza giremiyorum o hesabta hesabımın yaşını nasıl değiştiririm
komple sil oyunu yaşını soracak ilk başta.Clash of clans da yan hesab açarken çok ugrasmadım rastgele bir sayı girdim şimdi o hesabta 2. Klanımıza giremiyorum o hesabta hesabımın yaşını nasıl değiştiririm
Supercell id ye bağlıkomple sil oyunu yaşını soracak ilk başta.
Genede sorar mıkomple sil oyunu yaşını soracak ilk başta.
evet ilk başta soracak yaşını gir sonra id işlemlerini yap bu kadar.Supercell id ye bağlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genede sorar mı
Bende direk hesabıma attıevet ilk başta soracak yaşını gir sonra id işlemlerini yap bu kadar.
Hesabtan çıkıp İd siz oyna diyip yaşımı girip id yle giriş yaparsam olurmu öyleevet ilk başta soracak yaşını gir sonra id işlemlerini yap bu kadar.
garip... dene bakalım bu işlemi.Bende direk hesabıma attı
Hesabtan çıkıp İd siz oyna diyip yaşımı girip id yle giriş yaparsam olurmu öyle
Gene olmadıgarip... dene bakalım bu işlemi.
Belediye 13 hesabınıza geri dönmek istiyor musunuz diyor ondan sonrası yokgarip... dene bakalım bu işlemi.
Hep aynı yerde takılıyorumgarip... dene bakalım bu işlemi.
Supporttan yazıcaksın ben böyle böyle bir hata yaptım şimdi hesabımı kullanamıyorum diye olurda canlı desteğe düşersen insafa gelip değiştirirsen anca girersinGene olmadı
Belediye 13 hesabınıza geri dönmek istiyor musunuz diyor ondan sonrası yok
Hep aynı yerde takılıyorum
Onuda denedimSupporttan yazıcaksın ben böyle böyle bir hata yaptım şimdi hesabımı kullanamıyorum diye olurda canlı desteğe düşersen insafa gelip değiştirirsen anca girersin
o zaman hesabı unut yada klana alım ayarlarını herkes yapOnuda denedim
Supercello zaman hesabı unut yada klana alım ayarlarını herkes yap
Kackere yazdım tık Yok dönüşüm yok yeterli bilgi de yok diyoro zaman hesabı unut yada klana alım ayarlarını herkes yap