Yardım Clash of Clans'ta Yaşımı Değiştiremiyorum

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
591
Clash of clans da yan hesab açarken çok ugrasmadım rastgele bir sayı girdim şimdi o hesabta 2. Klanımıza giremiyorum o hesabta hesabımın yaşını nasıl değiştiririm

Clash of clans da yan hesab açarken çok ugrasmadım rastgele bir sayı girdim şimdi o hesabta 2. Klanımıza giremiyorum o hesabta hesabımın yaşını nasıl değiştiririm
komple sil oyunu yaşını soracak ilk başta.

Bende direk hesabıma attı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hesabtan çıkıp İd siz oyna diyip yaşımı girip id yle giriş yaparsam olurmu öyle
garip... dene bakalım bu işlemi.

Gene olmadı

Belediye 13 hesabınıza geri dönmek istiyor musunuz diyor ondan sonrası yok

Hep aynı yerde takılıyorum
Supporttan yazıcaksın ben böyle böyle bir hata yaptım şimdi hesabımı kullanamıyorum diye olurda canlı desteğe düşersen insafa gelip değiştirirsen anca girersin

direkt klanın giriş ayarlarını da değiştirebilirsin öyle bi seçenek vardı sanki

o zaman hesabı unut yada klana alım ayarlarını herkes yap
Supercell
April 12, 2026, 07:24 +0000
Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler.

Oyuna kaydolurken belirttiğiniz yaşı değiştiremediğimizden hesabınızı dönüştüremiyoruz.

Verilerin düzeltilmesine ilişkin bir talep aldığımızda, sağlanan verilerin eksiksiz ve doğru olduğunu kontrol etmekle yükümlüyüz. Bunun amacı 16 yaşından küçük olan oyuncularımızı korumaktır. Bu oyuncularımızın gizliliklerini ve güvenliklerini koruma altında tutan bir takım önlemler alırız. Sağlamış olduğunuz bilgileri incelediğimizde yeni yaş verilerinin doğruluğunu teyit edemedik.

Ancak kaç yaşında olursanız olun aynı oyun deneyimini yaşamanız için var gücümüzle çalışıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, diyor

Birtane uygulama yokmu yaşımızı değiştirebildiğimiz bsd brawl gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,048
Üyeler
191,204
Son üye
samsungguy