🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Şu köleyi vermek isteyen satmak isteyen falan varsa dm'den ulaşabilir mi? Bizden başka herkes alıp geçiyor ürünleri, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Ücretiyle bile olsa alayım şu köleyi.

Archer TX20U sipariş vermiştim depodan. 2 ayrı pcdede driverlarını kurmama ragmen sorun yasadım kopmalar vb. geri iade ettim. hesabıma iade uyarısı aldım. hiçbir eksik olmadan sadece ürünü kullanamadım diye iade etmiştim. hesapta 50 siparişimde 5 tane iade yoktur neye göre veriyolar bunu. bilen varmı? sorun su ki hediye kartı bakiyesi vb kullanıyorum bekletiyorum ekran kartı vb indirime girerse alırım diye. 1klık üründen hesap kapanırsa bak ise
büyük ihtimal amazon yamyamları yüzünden iade departmanı azar yedi kontrolü sıklaştı. sana denk geldi uyarı.
amazon bile ; bot yazıp 50 sipariş verip 1 ay içinde satamadığı ürünleri iade eden ağır işsiz sürüsü yüzünden pes etti iadelere uyarı atmaya başladı.
suistimal ahlak yoksunluğu her yerde.

büyük ihtimal amazon yamyamları yüzünden iade departmanı azar yedi kontrolü sıklaştı. sana denk geldi uyarı.
amazon bile ; bot yazıp 50 sipariş verip 1 ay içinde satamadığı ürünleri iade eden ağır işsiz sürüsü yüzünden pes etti iadelere uyarı atmaya başladı.
suistimal ahlak yoksunluğu her yerde.
Amazon'dakiler ciddi sıkıntılı, geçenlerde bir ürünle ilgili yaşadığım sorunu anlattım. Bana dedikleri şey şu oldu, bizim amacımız son kullancıya ulaştırmaktır. Ürünleri al-sat yapanlara destek olmak amacımız değil dedi. Ben dedim bu saçma fikri nereden buldunuz diye, bilgi veremeyiz diyor. Halbuki öyle bir şey yok.

Önceki siparişlerimden birinde çalıştıkları kargo firmasının görevlisi gece 11.30'a kadar siparişi teslim etmedi, gece geldi ve başka birisinin kargosunu verip hızlıca gitti. İçinde değerli bir ürün olan kargomu adeta çalmaya çalıştı. Bölgedeki tüm kargo müdürlerine ulaşmam birkaç dakika aldığı için gece 1'e doğru suratı asık bir şekilde gelip verdi ürünü. Ben zaten getirecektim diyor, yalan söylüyor alenen (sonra işten çıkarıldı).

Uzun lafın kısası, çok anlamsız uyarılar ve yorumlar var yapıyor çalışanlar, bazıları hiç kurumsal bir dile dahi sahip değil.

Amazon'dakiler ciddi sıkıntılı, geçenlerde bir ürünle ilgili yaşadığım sorunu anlattım. Bana dedikleri şey şu oldu, bizim amacımız son kullancıya ulaştırmaktır. Ürünleri al-sat yapanlara destek olmak amacımız değil dedi. Ben dedim bu saçma fikri nereden buldunuz diye, bilgi veremeyiz diyor. Halbuki öyle bir şey yok.

Önceki siparişlerimden birinde çalıştıkları kargo firmasının görevlisi gece 11.30'a kadar siparişi teslim etmedi, gece geldi ve başka birisinin kargosunu verip hızlıca gitti. İçinde değerli bir ürün olan kargomu adeta çalmaya çalıştı. Bölgedeki tüm kargo müdürlerine ulaşmam birkaç dakika aldığı için gece 1'e doğru suratı asık bir şekilde gelip verdi ürünü. Ben zaten getirecektim diyor, yalan söylüyor alenen (sonra işten çıkarıldı).

Uzun lafın kısası, çok anlamsız uyarılar ve yorumlar var yapıyor çalışanlar, bazıları hiç kurumsal bir dile dahi sahip değil.
O çalışan size bayağı büyük bir saygısızlık yapmış; bana öyle bir şey dese hakkını verirdim, şikâyet etmediğim yer kalmazdı. Ayrıca; üç beş al-satçı çakal yüzünden ürününü iade eden herkesin o damgayı yemesi, gerçekten çok saçma.

sorununuzu anlatmayın a-z ye kapsamında iade etmek istiyorum diyin bütün kapılar ardına kadar açılacaktır.

O çalışan size bayağı büyük bir saygısızlık yapmış; bana öyle bir şey dese hakkını verirdim, şikâyet etmediğim yer kalmazdı. Ayrıca; üç beş al-satçı çakal yüzünden ürününü iade eden herkesin o damgayı yemesi, gerçekten çok saçma.
Daha da komiği eşim bana hediye almıştı, benim kendi hesabım Amazon.com.tr'den çok daha eski, .com'dan belki 50 tane ürün aldım 5-6 tane iade var ki hepsi sahte üründü. Yaptıkları büyük saçmalık. Zaten ürünü iade ettik geçtik. Eşimin hesabında hiç iade yoktu, birçok sipariş var.

Daha da komiği eşim bana hediye almıştı, benim kendi hesabım Amazon.com.tr'den çok daha eski, .com'dan belki 50 tane ürün aldım 5-6 tane iade var ki hepsi sahte üründü. Yaptıkları büyük saçmalık. Zaten ürünü iade ettik geçtik. Eşimin hesabında hiç iade yoktu, birçok sipariş var.
Hocam o uyarı geldiği zaman hesabı normal kullanmaya devam edebiliyor musunuz ürün iade etmek gibi vs.

Beyler alabilen oldu mu bunu 2 tane stok gelmiş ben geç gördüm.
Zamanında bu fiyata almıştım şaka gibi...

Zamanında bu fiyata almıştım şaka gibi...

Şimdi görünmüyor da benim attığım ssd 4100 Liraya gelmişti. Şimdiki piyasaya göre iyi fiyattı ama satıcı Vizyon Bilgisayardı muhtemelen alan kişiler iptal yiyecek entegrasyon hatası diye.

Hocam o uyarı geldiği zaman hesabı normal kullanmaya devam edebiliyor musunuz ürün iade etmek gibi vs.
Bana resmi uyarı gelmedi, sadece dediğim gibi canlı destek öyle bir şey yazdı. Uyarı gelse yine anlarım. :) Artık olası iade edebileceğim hiçbir şeyi almamaya çalışıyorum. En son mouse ve bir kasa aldım. Kasayı iade ettim üç beş kere düşünerek. Neyse ki onda da canlı desteğe bağlandım kargo gelince, fotoğraf ata ata kutuyu açtım. Kasa kırık geldi, direkt iade aldılar. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,951
Üyeler
191,186
Son üye
GİRİŞ
Geri