❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

Rickkyy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Trendyol plus ile sipariş verebilirsiniz. (Konuları var, fakat fiyat tekrar düştü ondan açıyorum)

QNB Trendyol kredi kartı ile 500 TL indirim sağlıyor kartı olanlara bilgisini vereyim. (O şekilde 5950'ye getirebilirsiniz)
Peşin Fiyatına 3 Taksit Avantajı.

Son düzenleme:
linki kendimiz bulcaz sanırım

linki kendimiz bulcaz sanırım
Trendyolda var yazmışım, model seri numarasını eklemişim (en üstte direk çıkıyor zaten). Hızlı konuyu açtımki link koymadan alacak kaçırmasın hızlı bitiyor diye, konuyuda açar açmaz yazdınız düzenleme tuşuna basarken, bu kadar tembel olmamak lazım.

Trendyolda var yazmışım, model seri numarasını eklemişim. Hızlı konuyu açıyorumki link koymadan alacak kaçırmasın hızlı biter diye, bu kadar tembel olma.
üslübe bak benden önce açmışsın konuyu ama insanlara faydan olmamış

yarışamazsın ki
:D İndirim konusundada tartışma çıkarmaya çalışman ilginç, bidahakine ben sana linkini atarım önden sen al aç ben umursamıyorum öyle şeyleri. Zaten öyle şeyleri kovalasaydım çok önceden diğer konuya 6400'e düştüğūnü yazdım, etkileşim olmadığı için insanlar görsün diye konu olarak açtım.

Satıcı teknoklik diye güvenemiyorum ölü piksel çıkarsa uğraşması sıkıntı olacak yoksa fiyat gayet güzel

Hayattaki tüm yarışlar böyle insanlara fayda sağlamak amacıyla olsa keşke... 🥰🌸

Satıcı teknoklik diye güvenemiyorum ölü piksel çıkarsa uğraşması sıkıntı olacak yoksa fiyat gayet güzel
Aorus satıcıyı geri ödeme kampanyasına eklemiş, bence itopya, incehesap dengi bir firma çıkıyor gibi.

O kaddar mı iyi ya bu monitör? Benim LG ve Samsung 2K monitörleri satabilirsem 1 tane çektireceksiniz. Oled yanında çift olarak koyarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,918
Üyeler
192,829
Son üye
SMMM.SMM
Geri