Direkt atayım buradan herkes faydalansın.Hocam tier listi özelden atabilir misiniz
tomm9yv.png - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 15 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 1038×565 piksel çözünürlüğünde, PNG formatındadır. — ID: tomm9yv
Direkt atayım buradan herkes faydalansın.Hocam tier listi özelden atabilir misiniz
Ps5 de nasıl bilmiyorum samsung piksel dizilimini değiştirerek gen 5 de yazı sorununu Windows için çözdü.Playstation 5 ile başka bir deneyim mi yaşarız yani?
Denedim, font stilinden öte bir şey değil. Biraz tipini değiştiriyor, gölgelendiriyor falan. Düzgün bile çalışmıyor. Temelde hiçbir faydası olmadı.MacType bunu indirin kurun yazı sorunu düzelir.
bende baya faydası oldu. Bu programı da deneyebilirsiniz Better ClearType Tuner https://github.com/bp2008/BetterClearTypeTunerDenedim, font stilinden öte bir şey değil. Biraz tipini değiştiriyor, gölgelendiriyor falan. Düzgün bile çalışmıyor. Temelde hiçbir faydası olmadı.
Valla keske olsa çok oled kullanmak istiyorum ama bu type mevzusu çok kötü. Artık iade edeceğim gibi@Tayfunns hocam üstte bahsedilen tipte uygulamalar, ilgili sorun için çözüm müdür tecrübeniz var mı?