İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Adama attır demiyor kendin bak diyor ürün geldikten sonra
ikinci el alacaksa kartı satacak kişinin bunu yapması lazım zaten , konuşur gider orda yapar testi satıcıda kayda alır satmazsa sahibinden ilanına ürünün test videosunu ekler zor bir şey değil.

Sıfır bile alsak bi zahmet bi test edelim , belki fabrika çıkışlı bir sıkıntısı var bilemeyiz
9070xt tercih et 0 9070xt 5070tiın yakasında neredeyse düz 9070 5070den biraz daha iyi diyebilirim testlere göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben 3060ti satarken 45dk attım mesela arkada telefondan oyun oynuyordum
Biz çay içiyorduk elemanla 😂 😂

Sahibindende 9070xt 5070 ekran kartlarına baktığımda sıfıra göre çok daha makul kalıyo sizce alınır mı alırken nelere dikkat edilmeli mesela şöyle bir ilan var Zotac 3 fanlı 5070 https://shbd.io/s/MaCd2Gpn
Ayrıca bu iki ekran kartı 9070xt,5070 neredeyse aynı fiyatlarda sizce hangisi tercih edilmeli
Yeni nesil kart zaten çalışıp çalışmadığına bak kaç w çektiğine bak yeter.

Sahibindende 9070xt 5070 ekran kartlarına baktığımda sıfıra göre çok daha makul kalıyo sizce alınır mı alırken nelere dikkat edilmeli mesela şöyle bir ilan var Zotac 3 fanlı 5070 https://shbd.io/s/MaCd2Gpn
Ayrıca bu iki ekran kartı 9070xt,5070 neredeyse aynı fiyatlarda sizce hangisi tercih edilmeli
9070 xt daha mantıklı 1 2. dikkat edilmesi gerekenler kartın furmark değerlerini isteyin birde 9070xt bakacaksaniz nitro+ bakmayın çünkü onun bir ara güç bağlantısı yanmıştı yani tek güç girişli ekran kartlarına bakmayin

9070 xt daha mantıklı 1 2. dikkat edilmesi gerekenler kartın furmark değerlerini isteyin birde 9070xt bakacaksaniz nitro+ bakmayın çünkü onun bir ara güç bağlantısı yanmıştı yani tek güç girişli ekran kartlarına bakmayin
Peki Pny,ZitacGainward,Galax,Sapphire gibi markalardan almak sakıncalı mı çünkü ana Asus,Msi,Gigabayte gibi markalar en az 4-5k daha pahalı oluyor

evet bende gördüm bazılarının ki yanmış , bazıları tam takamadıkları için oluyor diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum

Peki Pny,ZitacGainward,Galax,Sapphire gibi markalardan almak sakıncalı mı çünkü ana Asus,Msi,Gigabayte gibi markalar en az 4-5k daha pahalı oluyor
Yok hocam kötü olmuyorlar Sapphire nitro + almayın ama kullanan var ama yanma riskinde var

Yok hocam kötü olmuyorlar Sapphire nitro + almayın ama kullanan var ama yanma riskinde var
O kartın suçu değil hocam taichi de yandı kullanan arkadaşlar tam kabloyu takmadığı için yandı.

O kartın suçu değil hocam taichi de yandı kullanan arkadaşlar tam kabloyu takmadığı için yandı.
Yani evet ama ben tek girişli önermem

evet bende gördüm bazılarının ki yanmış , bazıları tam takamadıkları için oluyor diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum
Evet tam takmazsaniz yanar tabi hangi kart olursa olsun

Yani evet ama ben tek girişli önermem

Evet tam takmazsaniz yanar tabi hangi kart olursa olsun
Bende önermem güvenmiyorum.

markalar arasındaki performans farkı ortalama %1 -5 arasında diye biliyorum , soğutma bakımından vs.
Dedikleri gibi 2x8 PİN girişli alırsan daha iyi olur.

Burada adam karşılaştırıyor çoğu markayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,898
Üyeler
193,178
Son üye
kill2007
Geri