Çözüldü✓ M3 Aura Scroll Sorunu

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,746
Selamlar 2023 ekimde aldığım m3 aura (gen1) bu gün scrollu çalışmayınca açtım temizlik yaptım düzelmedi-sonra uygulama yükledim bu sefer mouse ışınlanmaya başladı-bu sefer tekrar açıp temizledim ama bu sefer scroll geldi mouse hala sorunluydu-bu sefer hzi 500e çektim sorun çözüldü ama 5dk sonra scroll gitti ne yapabilirim yeni mouse almak dışında

ara ara scoll gidip geliyor şimdi geldi gitti mesela

Selamlar 2023 ekimde aldığım m3 aura (gen1) bu gün scrollu çalışmayınca açtım temizlik yaptım düzelmedi-sonra uygulama yükledim bu sefer mouse ışınlanmaya başladı-bu sefer tekrar açıp temizledim ama bu sefer scroll geldi mouse hala sorunluydu-bu sefer hzi 500e çektim sorun çözüldü ama 5dk sonra scroll gitti ne yapabilirim yeni mouse almak dışında
Scroll gittiyse onun değişmesi gerekir açıp temizlemeyle anca mouseu bozarsın

Değişken gerekli ama biraz lehim becerisi gerekli diye biliyorum

2dkda bir gidip geliyo
Temizlicem diye komple bozmuşsun gibi geliyor temizlemek için açmasaydın scroll soketini bir elektronikçi değiştirebilirdi ama şuan mouse ölmüş olabilir

Temizlicem diye komple bozmuşsun gibi geliyor temizlemek için açmasaydın scroll soketini bir elektronikçi değiştirebilirdi ama şuan mouse ölmüş olabilir
yani bişey sürmedim sadece fırça ile mouse içini temizledim

Değişken gerekli ama biraz lehim becerisi gerekli diye biliyorum
bir arkadaşım var elektrikçide çalışıyo 6 7 yıldır lehim işlerine bakıyor değişkenden kastın ne scroll mu

bir arkadaşım var elektrikçide çalışıyo 6 7 yıldır lehim işlerine bakıyor değişkenden kastın ne scroll mu
Yani hocam devredede sıkıntı olabilir birde yanlış olabilirim scrollu devreye koymak için lehimleme becerisi gerekebilir

Bunlar yerine bir çılgınlık yapıp mouse alabilirsiniz
o yaza olcak iş ekran kartı-kasa-mousepad-klavye-kulaklık değişip arka plana panel alıcaktım
ekran kartı mouse olucak gibi sadece

Geri