trendyol kaydetme sayısı

Kaydeder misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaydettim

@TheMustanG

https://ty.gl/0dtdh0e

seninkileri kaydettim sende benimkilerini kaydet lütfen

Bu akşam bitiyor sanırsam çok zor kar etmeniz. Ben 140 TL kazanıyorum. :D
sonra mı verecek parayı

@Mehmet Anıl

https://ty.gl/0dtdh0e

seninkileri kaydettim sende benimkilerini kaydet lütfen
kaydetmemissin balktim

benım 100 100 102 suan fake hesaplarla 60 tane yaptım ıns kabul ederler de 150tl verırler ya ıcımden bı ses olmıcak dıyor hayırlısı :/

Bu akşam bitiyor sanırsam çok zor kar etmeniz. Ben 140 TL kazanıyorum. :D
Sen nasıl o kadar kastın ya ben 20 tl kasabildim bugün bitmiyor yarın

benım 100 100 102 suan fake hesaplarla 60 tane yaptım ıns kabul ederler de 150tl verırler ya ıcımden bı ses olmıcak dıyor hayırlısı :/
Yardım edebilirmisin linkleri atsam bende ederim

150 cepte :D
"Kampanyanın son günü 20.08.2020 - 23:59 olarak baz alınacaktır. " kurallarda böyle yazıyor, son gün yaarın değil mi?

150 cepte :D
"Kampanyanın son günü 20.08.2020 - 23:59 olarak baz alınacaktır. " kurallarda böyle yazıyor, son gün yaarın değil mi?
Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.

Kampanyada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan kullanıcıların belirlenmesi durumunda bu kullanıcı ödüle hak kazanamayacak olup, Trendyol.com'un yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
Hiçbir haksız avantaj vs. yapmadım bilmeden konuşmayalım.

Hiçbir haksız avantaj vs. yapmadım bilmeden konuşmayalım.
buda binevi haksız avantaj oluyor forum üzerinden yapılıyor falan riske atmayın diye dedim ben

Yardım edebilirmisin linkleri atsam bende ederim
telefondan asıl hesabından cıkıs yap o lınklerını bı not defterıne kayıt et sonra fake hesapları not defterınde kı lınklere bas ve kaydet ben boyle yaptım suan hesapların hıcbırını sıfresını bılmıyorum ıphone yapınca otomatık sıfre olsuturyordu daha hızlı acıyordum hesap ellemedım bende

telefondan asıl hesabından cıkıs yap o lınklerını bı not defterıne kayıt et sonra fake hesapları not defterınde kı lınklere bas ve kaydet ben boyle yaptım suan hesapların hıcbırını sıfresını bılmıyorum ıphone yapınca otomatık sıfre olsuturyordu daha hızlı acıyordum hesap ellemedım bende
Teşekkürler

Arkadaşlar son gün yarın mı?
Ona göre 2 3 hesaba daha basacam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai