Oyun odaklı ve uzun ömürlü telefon önerisi

Anastasios Nwakaeme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
yeğenim için telefon bakıyoruz en son kendisi poco m8 pro istediğini söyledi biraz inceledim 20k fiyatına göre idare eder gibi gözüküyor bu civarda farklı daha iyi dediğiniz neler var? bütçe değişken daha ucuzu da olur ama 25 binlere falan çıkmıyoruz çıkarsak zaten honor 400 alır geçerim önerileri daha uygun fiyatlı yaparsanız sevinirim

yeğenim için telefon bakıyoruz en son kendisi poco m8 pro istediğini söyledi biraz inceledim 20k fiyatına göre idare eder gibi gözüküyor bu civarda farklı daha iyi dediğiniz neler var? bütçe değişken daha ucuzu da olur ama 25 binlere falan çıkmıyoruz çıkarsak zaten honor 400 alır geçerim önerileri daha uygun fiyatlı yaparsanız sevinirim
işlemci cihazı için o bütçede fazlada seçenek yok zaten, alınabilir. Ben bütçeyi zorlayıp 24 e x7 pro veya 28 e x8 pro alma taraftarıyım.

Ömürlük olacaksa honor bakacaksın zaten , honor 400 al geç

ekran suresi dusuktur. Rakipleri 6k 6.5k bataryaya sahip oldugu icin. kutudan cikan android surumu dusuktur. telefoto kamerasi yoktur. 11.11.25 tarihinde indirimle 17.999tlye satilmistir. (param olsaydi ben alacaktim.)

su anda da verilebilecek maksimum fiyata satilmaktadir. (21.499tl)

kamera olarak cok tatmin edici bir cihazdir. on arka ultrawide kameralari 4k 60fps video cekebilmektedir. Yine de fiziksel bir magazaya gidip denedikten sonra almanizi tavsiye ederim.

12/512 konfigurasyonu da cok konforludur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,904
Son üye
jamaica
Geri