Thunderobot rs16 alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
https://app.hb.biz/IrneMOCnl0RU

Bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum herkes zaten asusu al diyecek bende onu istiyorum ama fiyattan dolayı karşılayamayabilirim asusu arkadaşlarım kullandığından game raider yada game garaj almakta istemiyorum hem ısınma hemde kapanma sorunu olduğunu söylüyorlar rs16 internetten baktım ama pek bir şey bulamadım bi kasa muhabbeti var onlardan pek anlamıyorum ben msi baktım katana ve cyborg lara onlarıda hiç önermediler varsa önerileriniz hepsiburada dan önerir iseniz çok iyi olur peşin fiyata 9 taksit yapabildiğim tek site burası

Bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum herkes zaten asusu al diyecek bende onu istiyorum ama fiyattan dolayı karşılayamayabilirim asusu arkadaşlarım kullandığından game raider yada game garaj almakta istemiyorum hem ısınma hemde kapanma sorunu olduğunu söylüyorlar rs16 internetten baktım ama pek bir şey bulamadım bi kasa muhabbeti var onlardan pek anlamıyorum ben msi baktım katana ve cyborg lara onlarıda hiç önermediler varsa önerileriniz hepsiburada dan önerir iseniz çok iyi olur peşin fiyata 9 taksit yapabildiğim tek site burası
marka hakkında çok geri dönüş bilgim yok ama fiyatına göre sundukları aşırı iyi. satıcı da güvenilir gaminggentr satıyo bi kendi sitesinden de bak fiyatına. eğer bilindik bi marka olsun dersen en yakın muadiller bunlar
attığın asus rog u önermem

marka hakkında çok geri dönüş bilgim yok ama fiyatına göre sundukları aşırı iyi. satıcı da güvenilir gaminggentr satıyo bi kendi sitesinden de bak fiyatına. eğer bilindik bi marka olsun dersen en yakın muadiller bunlar
attığın asus rog u önermem
Hocam sağolun zaten bundan önceki konuyada siz cevap vermiştiniz normalde çok daha rahat alabiliyordum ama belli başlı durumlardan ötürü bütçemi kısmak zorunda kaldım 100k olan bütçeyi 75k çekmem gerekti o yüzden bu fiyata kadar düştüm üstüne belki 7k 8k koyabilirim birde neden o rog ü önermezsiniz bi sıkıntısı falanmı var acaba bilmediğimden soruyorum

Asus ROG Strix G16 aşırı pahalı. O fiyatı asla hak etmiyor. Thunderobot RS16 çok daha iyi bir seçim olur.

Gamegarajin r9t modeli ile aynı ürün muhtemelen klavye tarafında ufak tefek farklar var. Thunderbolt Alınabilir güzel fiyat.

Taksit şart değilse ikinci elde 63 e falan bulursun bir kaç aylık cihaz kutulu faturalı garantili bir şekilde

Gamegarajin r9t modeli ile aynı ürün muhtemelen klavye tarafında ufak tefek farklar var. Thunderbolt Alınabilir güzel fiyat.

Taksit şart değilse ikinci elde 63 e falan bulursun bir kaç aylık cihaz kutulu faturalı garantili bir şekilde
Evet, doğru. Game Garaj R9T ile Thunderobot RS16'yı üreten firma Uniwill'dir.

Hocam sağolun zaten bundan önceki konuyada siz cevap vermiştiniz normalde çok daha rahat alabiliyordum ama belli başlı durumlardan ötürü bütçemi kısmak zorunda kaldım 100k olan bütçeyi 75k çekmem gerekti o yüzden bu fiyata kadar düştüm üstüne belki 7k 8k koyabilirim birde neden o rog ü önermezsiniz bi sıkıntısı falanmı var acaba bilmediğimden soruyorum
Rog un bi sıkıntısı yok ama özelliklerine göre pahalı. Thunderobot markasını dediğim gibi bilmiyorum ama gaminggentr getiriyosa kötü değildir bence. Chatgpt ye sor üreticisini falan kalitesini iyice araştır. Gaminggentr genelde böyle niş kaliteli markaları getiriyo ekipman tarafında falan da. 75k ya da sundukları çok çok iyi

Hocam Thunderobot alırsanız haberin verebilir misiniz ben de alacağım 2 haftaya HP Omen Slim 16 iade ettim bugün ekran kartının 75W'da takılı kalmasından dolayı.

Son düzenleme:

Soru bile değil hocam tabii ki thunderobot. hem 5070 var hem 32 gb hemde işlemcisi daha üst model.

Yarın alacaktım Trendyol ve Hepsiburada'ki fiyatları çok artmış sanırım almicam :D.

Hocam oralardan almayın zaten. Gaming gen.tr den alın orda 73k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı ınanilmaz iyiydi gerçekten laptop alacak olsam alternatifsiz
Alternatifisiz değil birtane hp var resmini ekleyeyim ama ben biraz araştırdım thunderobot o hp den daha kalitelidir her anlamda.

Ekler

• 1000071539.webp
    1000071539.webp
    65.8 KB · Hit: 14
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye