70bin tl ye taksitle sistem önerir misiniz ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Bütçe
70000
Kardeşimin sistemine upgrade yapmayı planlıyordum ama sistemim am4 platformu olduğu için ona harcayacağım paralarla yeni sıfır(ya da parça parça da olur birleştirmek için yeterince deneyimim var) bir sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı olarak yayın+fivem yapmak isteniyor bu sistemle ve maalesef taksitle alacağım en azından 6 taksitle. Yardımcı olabilir misiniz ?

akbank axes'im var

Şimdilik şöyle bir ürün buldum fakat parasını hakettiğini düşünmüyorum bunada bi göz atabilir misiniz ?
bu sistemleri önermiyorum ya parça kalitesi hiç iyi değil anakart biostar zaten piyasada ki en dandik marka, arkadaşım 5070ti lı olanını aldı sıvı soğutucu fanı bozuldu anakart arayüzünde sorun yaşadı vs vs.bence parçaları kendi al ucuz indirimlerden öyle topla sistemi.

Sadece axess mi?Eğer öyleyse anca buna bakılabilir
Parça parça sistem toplamaya çalıştım fakatişlemci ve güç kaynağı konusunda hangi parçanın daha iyi olduğunu bilmediğimden dolayı kendim parçalara bakmaktan vazgeçtim. Halihazırda kasa ve ssd bulunduğundan kasasız ve ssd siz çok daha iyi bir sistem toplayabilirim diye düşünüyorum. sadewce bu bütçe içerisinde hangi işlemci ve psu alınmalı bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? geriye kalan parçaları yine hepsiburada üzerinden taksitle bulmaya çalışacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece axess mi?Eğer öyleyse anca buna bakılabilir

Şmöyle bir ürün daha buldum fakat 32gb ram gerekli olduğundan mecburen üsttekine sıcak baktım

Daha iyi bir önerisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Enucuzsistem.com

açık ara bu işlemcisi fark atıyor 9060xt 16gb 7800x3d odaklıda düşünebilirsin istersen
veya 9070xt alırsan harika fark yaratır işlemci bence daha ön planda olmalı 7500f ile 7800x3d arasında dağlar kadar fark var
yanlış linki atmışım
https://enucuzsistem.com/hazir-sist...i-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket
bu olcaktı

senin için topladım bunuda
taksit varmı bilmiyorum onu araştırman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,348
Üyeler
193,003
Son üye