occden power testi yaparmisin kapanacakmipsu thermaltake toughpower gt 850w gold 80plus
ya zaten isinicagini biliyorum tabikide neyden kaynaklandigini anlayamadigim icin sacmaladim biraz![]()
occden power testi yaparmisin kapanacakmipsu thermaltake toughpower gt 850w gold 80plus
ya zaten isinicagini biliyorum tabikide neyden kaynaklandigini anlayamadigim icin sacmaladim biraz![]()
Soğutmalara dokunursan sıcak olur, böyle ölçemezsin. Oyunu Steam'dan oynuyorsan şu ayarları aç, oyun içinde sıcaklıkları kontrol et.iki gundur oluyo normaldede oluyoduda bu kadar oyun oynamadigim icin olmuyorud yani yuksek sicakliktan kaynaklandigini dusunuyorum sizce neden escape the backrooms oynuyodum bi anda kapandi ekran kartina dokundum baya sicakti sivi sogutucuya da dokundum oda sicaktida ona dokunarak anlayamam yardim edin sivi sogutmadan supheleniyorum ondan kaynakliysa degistiricem ne onerirsiniz f/p
sist ozellikleri
gigabyte oc edition rx9070xt
asus tuf b850 m plus wifi
amd ryzen 7 7800x3d
xpg 32 gb ddr5 6400 mghz ram
powerboost deep 360 3x120 mm argb sivi sogutma
kioxia 1tb exceria pro nvme m2 ssd 7400 okuma 6400 yazma
x16 olanı gen 4 yapPCIEX16 (G5) Link Mode
PCIEX1(G4) Link Mode
ikiside autoda hangisini ne yapayim
occden power testi yaparmisin kapanacakmi
teste de bır sorun yok sıcaklıklarında da. hernagı bır yerden bır parcaya oc ya da uv yaptı mıpcıe yi gen 4 e aldıktan sonra yaptım testi
yok hicbisey yapmadim diye hatirliyorum ve az once actim oyunu yine denemek icin oldugum gibi yine coktu kafayi yicemteste de bır sorun yok sıcaklıklarında da. hernagı bır yerden bır parcaya oc ya da uv yaptı mı
yapip yapmadigimi nerden anlarizteste de bır sorun yok sıcaklıklarında da. hernagı bır yerden bır parcaya oc ya da uv yaptı mı
driverı sıl sonu 2 ıle bıten en guncel hangı ıse onu kurup oyunda denermısın cokerken hata falan almıyormusunyok hicbisey yapmadim diye hatirliyorum ve az once actim oyunu yine denemek icin oldugum gibi yine coktu kafayi yicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yapip yapmadigimi nerden anlariz
Ekran kartı PCI-E slotuna oturdu mu hocam ? yani ekran kartının ucundaki altın uçlar PCI-e slotuna girmesi lazım zaten ekran kartı PCI-E giriş yeri Anakart'daki PCI-E slotuna hiç bir zaman tam olarak giremez ama altın uçları sokman lazım.iki gundur oluyo normaldede oluyoduda bu kadar oyun oynamadigim icin olmuyorud yani yuksek sicakliktan kaynaklandigini dusunuyorum sizce neden escape the backrooms oynuyodum bi anda kapandi ekran kartina dokundum baya sicakti sivi sogutucuya da dokundum oda sicaktida ona dokunarak anlayamam yardim edin sivi sogutmadan supheleniyorum ondan kaynakliysa degistiricem ne onerirsiniz f/p
sist ozellikleri
gigabyte oc edition rx9070xt
asus tuf b850 m plus wifi
amd ryzen 7 7800x3d
xpg 32 gb ddr5 6400 mghz ram
powerboost deep 360 3x120 mm argb sivi sogutma
kioxia 1tb exceria pro nvme m2 ssd 7400 okuma 6400 yazma
nasil bakicam yardimci olurmusunuzEkran kartı PCI-E slotuna oturdu mu hocam ? yani ekran kartının ucundaki altın uçlar PCI-e slotuna girmesi lazım zaten ekran kartı PCI-E giriş yeri Anakart'daki PCI-E slotuna hiç bir zaman tam olarak giremez ama altın uçları sokman lazım.
Eğer bu yukarıdaki dediklerimi doğru şekilde yaptıysan ve halen oyunlardan atıyorsa büyük ihtimalle PSU kaynaklıdır.
Ekran kartının PCI-E slotunu yukarıdan çekip atar mısın hocam birde yanlardan fotoğraf çekip atabilir misin öyle bir imkanın varsa detaylı incelemiş olurumnasil bakicam yardimci olurmusunuz
fotograf atarimda bu forumda fotograf atmayi bulamadim link olarak ekleniyo sadece galiba baska biyerden konusma sansimiz varmiEkran kartının PCI-E slotunu yukarıdan çekip atar mısın hocam birde yanlardan fotoğraf çekip atabilir misin öyle bir imkanın varsa detaylı incelemiş olurum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/da-forum-resim-yukleme-rehberi-gecici-cozum.1221485/ Bu hocamızın attığı şekilde dediklerini okuyup çok rahat fotoğraf atabilirsin hocam.fotograf atarimda bu forumda fotograf atmayi bulamadim link olarak ekleniyo sadece galiba baska biyerden konusma sansimiz varmi