🔥İndirim PCIE 4.0 Riser Kablo 🔥729₺

ezdiy bir riserım vardı. 10g ethernet için kullanmayı düşünüyordum.
şimdi 729TL lik ile olursa çok daha mantıklı olacak.

Gençler ürün pci 3.0, ismine aldanıp almayın. Her alan geri iade ediyor.

birde yorumlarda savunan olmuş, çoğu kişiye pcie 3.0 yolluyorlar, savunan arkadaşlara şöyle bir cevap niteliğinde fotoğraf bırakayım

Ekran görüntüsü 2026-04-18 173522.webp

Başka forumlarda da fps kaybı, görüntü gidip gelmesi ve kablonun aslında PCIe 3.0 olması hakkında konular var. Bir araştırın isterseniz.

görüntü gidip gelmesini geç
ekran kartını bir cızlatır 1500 lira kar edeceğim diye 50 binlik gpu dan olursunuz.
neyse alan memnun veren memnun
dragoslarınızla başarılar dilerim umarım sadece görüntü kesilmesi-düşük performans ile kurtarırsınız paçayı.
psu su varsa 10000w o da kaçmaz

200 liralık tereyağı geldi aklıma
bunun 5 para etmez bir kimyasal olduğunu bilmem için yememe gerek yok
kartımı da dragosa takmam

Gençler almayın kasayla beraber hediye etmişlerdi, kendileri söylediler tavsiye etmiyoruz diye.

Arkadaşlar riser kabloda 300 500 den kaçmayın gerekirse 2k verin iyi bi kablo olsun. Benim kasamda deepcool ch780 ile gelen riser kablo var ona rağmen bazen optimizasyon ve performans sorunları yaşıyorum. Özellikle riser kullanacak arkadaşlar biostan riser versiyonunuzu mutlaka işaretleyin eğer riser kablo ve birden çok ssd varsa anakartınızda bu durumda da bant genişliği problemi yaşanıyor. Dikkat edin derim.

birde yorumlarda savunan olmuş, çoğu kişiye pcie 3.0 yolluyorlar, savunan arkadaşlara şöyle bir cevap niteliğinde fotoğraf bırakayım

Alıntıyı görüntüle
Şu konuyu bir oku hocam bunlardan bedava verseler bile bir şey almasın bunu okuduktan sonra...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri