Bu monitör 2.el kaça satılmalı

JuunBuun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,264
9-10 ay kadar daha garantisi var. kutusu faturası var ölü piksel yok
kaça satmak lazım.Hızlı satılsın diye

6k ya gider bence 2. elde Fhd 165hz monitorler marka model çok fark etmiyor 6k civarında satılıyor
Gene sen piyasanın biraz nabzını yoksa sarı siteden durdurk yere pazalrıklara gir sohpetten
güzel bi fiyat ver

Monitörlerin piyasası ikinci elde ölü bendeki Asus Pivot 165 hz monitörü 2500 TL'ye koydum yazan yok sen düşün. Senin tek artısı garantisi bitmemiş ama kimse o fiyatları vermez ikinci elden 6kya alacağına sıfır alır adam yani. Piyasasını araştırıp öyle koy ama zor satılır dediğim gibi ben ikinci monitör olarak dik şekilde kullanıyorum pivot özelliği olduğu için.

6k ya gider bence 2. elde Fhd 165hz monitorler marka model çok fark etmiyor 6k civarında satılıyor
Gene sen piyasanın biraz nabzını yoksa sarı siteden durdurk yere pazalrıklara gir sohpetten
güzel bi fiyat ver
Monitörlerin piyasası ikinci elde ölü bendeki Asus Pivot 165 hz monitörü 2500 TL'ye koydum yazan yok sen düşün. Senin tek artısı garantisi bitmemiş ama kimse o fiyatları vermez ikinci elden 6kya alacağına sıfır alır adam yani.
4 4,5a gitse kafi bana ya

en baba 3 no name ips 24 inç sıfır adın kuutu fatura garantılı 3 e bulursun yine ips

Geri