Mouse Önerisi Kablolu

Reaksiyon skoru
117
Merhabalar.
Büyük mouse kullanan, genellikle singleplayer oyunlar oynayan, video edit işleriyle ilgilenen birisiyim.
Şöyle büyük, ele oturan ve konforlu mouse önerilerinizi alabilir miyim?
Net bir bütçeye sahip değilim ama ucuz olması benim için önemli. Şöyle 1000 TL altında olabilir varsa tabi.
Kısacası ne kadar ucuzsa o kadar iyi benim için. Herkese iyi forumlar

asla önermiyorum ama filtrelerini okuyunca direk aklıma
bu geldi 700 lira okey buna fazlası çok geliyor gözüme
Sağol hocam. Ya fiyat olarak çıkabilirim aslında ama değer mi diye düşünüyorum. Evet artık 1000-2000 paranın adı var iyice degersizleşti ama bilmiyorum bana pahalı geliyor. Şu solunda çıkıntılar olanlar var onlardan var mı öneriniz? Böyle diyince teknoloji öküzü/cahili gibi durdum ama bence anladınız beni. Böyle solunda parmak dinlendirmek, parmak koymak için çıkıntıları olanlar var. Onlardan öneriniz var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ikinci el alınır mı sizce?

Konu güncel +

bende araştırıyordum glorius model d var 800 küsürdü özellikleri de güzeldi bir bak

Sağol hocam. Ya fiyat olarak çıkabilirim aslında ama değer mi diye düşünüyorum. Evet artık 1000-2000 paranın adı var iyice degersizleşti ama bilmiyorum bana pahalı geliyor. Şu solunda çıkıntılar olanlar var onlardan var mı öneriniz? Böyle diyince teknoloji öküzü/cahili gibi durdum ama bence anladınız beni. Böyle solunda parmak dinlendirmek, parmak koymak için çıkıntıları olanlar var. Onlardan öneriniz var mı

Bir de ikinci el alınır mı sizce?
o dediğin türden pek mouse yok olanlarda pahalı genelde https://amzn.eu/d/01KMKnrv

şöyle bişi var kablosuz ama

o dediğin türden pek mouse yok olanlarda pahalı genelde https://amzn.eu/d/01KMKnrv

şöyle bişi var kablosuz ama
Amiral gemisi gibi duruyor hocam güzelmiş

bende araştırıyordum glorius model d var 800 küsürdü özellikleri de güzeldi bir bak
Baktım hocam aklıma yazdım

Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi gibi duruyor. Peki hocam bütçe 1.5klara çıkarsa ne önerirsiniz

Amiral gemisi gibi duruyor hocam güzelmiş

Baktım hocam aklıma yazdım

Bu fiyatlara alınabilecek en iyisi gibi duruyor. Peki hocam bütçe 1.5klara çıkarsa ne önerirsiniz

Geri