Mağazadayım stokta var diyor ama mağazadakilerde internetten çekilmişevet ben aldım
evet aldım 15 dk onceMağzadan aynı fiyattan verirlerdimi
hangisini aldınız
16 ram bide 3600mhz 2.elde 3.5 4 istiyorlar zaten sıfır adına kapalı kutu ramleri 2800e aldın tabikide h.oArkadaşlar merhaba iyi akşamlar sonradan gördüm konuyu xpg 2x8 3600 spectrix alabildim zar zor yetişebildim 2879 tl bütçemde kısıtlı zaten sizce h.o mu g.o mu
ben talibim nerde oturuyorsunuzXPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
gelsin ramlar sen özelden yaz bana mesaj şimdiMerhabalar, ben sistem toplamayı düşünüyordum ama yetişemedim şu an yetişebilsem mükemmel olurdu, böyle bir şey düşünürseniz çok iyi olur gerçekten. Öğrenciyim
gecen sefer ki urunlerde de stoklar eksiye gecmisti herkese muadil urun yolladilar. iptal etmiyorlar benim bildigim.Beyler vatan iptal yapıyormu sipariş onay nekliyor gözüküyor