❌İndirim Bitti! Prochoice Sos İçinde Dönerli Tavuk Etli Yavru Kedi Maması 70 gr 18 TL

Reaksiyon skoru
49
En az 2 adet alım yapılabiliyor.
Bu markanın kuru mamalarını daha önce kullandım memnun kalmıştık. Yaş mamaları nasıldır bilmiyorum ama çok uygun fiyat.
Yavru kediler çok iştahlı oluyor. Sokakta kedi besleyenlerde alıp verebilirler.

Normal fiyat hocam Bim mağazalarına daha geçen haftalarda 4'lü Friskies geldi 65 liraydı veya 4'lü Whiskas geldi 70 liraydı ben oradan stokladım sık sık birçok yerde bu fiyat civarına mama satılıyor

Normal fiyat hocam Bim mağazalarına daha geçen haftalarda 4'lü Friskies geldi 65 liraydı veya 4'lü Whiskas geldi 70 liraydı ben oradan stokladım sık sık birçok yerde bu fiyat civarına mama satılıyor
Benim buradaki marketlerde ben 35 TL den aşağı yaş mama bulamıyorum

Sen boykota dikkat eden biriydin diye hatırlıyorum whiskas, Purina,felix,proplan falan boykot hocam aklında olsun biz yaş mama jungle , kuru da yerli Mito alıyoruz şeker yok içinde kediler gayet memnun :)

Sen boykota dikkat eden biriydin diye hatırlıyorum whiskas, Purina,felix,proplan falan boykot hocam aklında olsun biz yaş mama jungle , kuru da yerli Mito alıyoruz şeker yok içinde kediler gayet memnun :)
Boykot olmayan yaş mama bulamıyorum hocam mecbur uygun olanını alıyorum kuru mama olarak Lider Pet Food alıyorum o boykot değil

fiyat gayet güzel 3 lü paketten 3 tane aldım

Geri