Mr. Ahmet sez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
Beyaz takıntın yoksa düşünme bence gereksiz pahalıöyle düşünüyorum ama sff olmayan beyaz varmı acaba?
Beyaz takıntın yoksa düşünme bence gereksiz pahalıöyle düşünüyorum ama sff olmayan beyaz varmı acaba?
eyw gigabyte gözümde çöp konumuna geldi tüm yorumlar sayesinde bilgilendim artık gigabyta sonGigabyte ın kullandığı macunda problem var 9070xt gaming aldım hot spot 98 gördü 5 dakikada, gpu sıcaklığı 58 olmasına rağmen. Yani macun yayılmıyor çipe.
var abi kafadan sorunluyumBeyaz takıntın yoksa düşünme bence gereksiz pahalı
9070XT Gaming OC vasat bir model gigabyteın alt modelleri ayrı çöp zaten eagle kötü değil o kadar sff ama tam sınırda gibi bir şey 50mm tam beyaz istediğin için alınabilireyw gigabyte gözümde çöp konumuna geldi tüm yorumlar sayesinde bilgilendim artık gigabyta son
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
var abi kafadan sorunluyum
Gigabyte çöp değil, sadece sff ürünleri vasat. Onun dışında kaliteli bir marka ve piyasada yıllardır var. Böyle yorumlayacaksak msi de çöp çünkü shadow modelinden çoğu kişi memnun değileyw gigabyte gözümde çöp konumuna geldi tüm yorumlar sayesinde bilgilendim artık gigabyta son
var abi kafadan sorunluyum
Doğrusu o çığlık maaleseforta ama fazla değil
evet
5070 ti için gigabyte
abi direkt s veya s+ de şuna yaw çığlık atıyon sanıyom
Hayır son seride gigabyte gerçekten çöp hocam macundan dolayı. SFF yada değil farketmiyor.Gigabyte çöp değil, sadece sff ürünleri vasat. Onun dışında kaliteli bir marka ve piyasada yıllardır var. Böyle yorumlayacaksak msi de çöp çünkü shadow modelinden çoğu kişi memnun değil![]()
orta-üst denebilir 9070xt bazında ama sıfır fiyatını gram haketmiyorAorus Elite 9070 XT modeli nasıldır?
5070ti eagle sff alınacak bir kart değil 52k kusura bakmayın baymam. 52k ya palit yada gainward alırım sff alacağıma 5070ti için geçerli9070XT Gaming OC vasat bir model gigabyteın alt modelleri ayrı çöp zaten eagle kötü değil o kadar sff ama tam sınırda gibi bir şey 50mm tam beyaz istediğin için alınabilir
zaten sff alacaksan bari en ucuzu al zaten zararın neresinden dönersen kardır ama arkadaş beyaz istiyor opsiyon olarak eagle yada inno x3 var innoda fiyatının üstünde şuan karaborsa falan herhalde bilmiyorum5070ti eagle sff alınacak bir kart değil 52k kusura bakmayın baymam. 52k ya palit yada gainward alırım sff alacağıma 5070ti için geçerli
Oda aynı probleme sahip ve o fiyatı asla hak etmiyor.Aorus Elite 9070 XT modeli nasıldır?