CMF Phone 1 8/256 14299TL mantıklı mı?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,049
merhaba arkadaşlar babamın telefonu bozuldu ona bir telefon almam lazım acilen. bu telefonda amazonda 6 taksit yapıyor başka hiçbir telefonda görmedim ben taksit olayını. taksit olursa çok iyi olur benim için. bu telefonu bu fiyata almak mantıklı mı? birkaç ay önce 9k civarına 128lik modeli satılmıştı aslında içim gidiyor bu parayı vermek istemiyorumda bu fiyat bandında da başka seçenek yok gibi. başka tavsiyeniz varsa bekliyorum.

2-3 ay önce piyasada 10k ya bulunabiliyordu. Bence mantıklı değil.
Üstelik kılıf falanda bulması imkansıza yakın

ne alabilirim ki başka? kılıf buldum bi tane onları bi şekilde hallederiz de başka seçenek yok yani hem taksit olsun hem telefon iyi olsun bulamıyorum.

256 GB depolama şart değilse 128 GB olanı biraz daha ucuz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kılıf var knk.

ne alabilirim ki başka? kılıf buldum bi tane onları bi şekilde hallederiz de başka seçenek yok yani hem taksit olsun hem telefon iyi olsun bulamıyorum.
taksitli telefon zaten çok kısıtlı bir şey. Kılıflar yeni gelmiş demekki önceden hiç yoktu.
Telefon saf androide yakın kötü performans vereceğini düşünmüyorum ama birkaç ay öncesine kadar 10k olduğunu unutmamak gerek.

256 GB depolama şart değilse 128 GB olanı biraz daha ucuz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kılıf var knk.
daha ucuz ama taksit yok. alışveriş kredisiyle 6 ay vadede 256gb olan versiyonundan daha pahalıya geliyor. araba şuan sanayide nakiti oraya vermem gerekiyor çok dara düştüm o yüzden mecbur taksit yapmam lazım.
taksitli telefon zaten çok kısıtlı bir şey. Kılıflar yeni gelmiş demekki önceden hiç yoktu.
Telefon saf androide yakın kötü performans vereceğini düşünmüyorum ama birkaç ay öncesine kadar 10k olduğunu unutmamak gerek.
haklısınız konuya da yazdım zaten zoruma gidiyor aslında bu parayı vermek ama A17den başka alternatif yok onda da taksit yok zaten.

bu nfc olmayan telefon değil miydi
evet o ama çokta gerekli değil babam için. tek banka kullanıyor zaten bi şekilde kurulum yaparız sonrasında da lazım değil.

merhaba arkadaşlar babamın telefonu bozuldu ona bir telefon almam lazım acilen. bu telefonda amazonda 6 taksit yapıyor başka hiçbir telefonda görmedim ben taksit olayını. taksit olursa çok iyi olur benim için. bu telefonu bu fiyata almak mantıklı mı? birkaç ay önce 9k civarına 128lik modeli satılmıştı aslında içim gidiyor bu parayı vermek istemiyorumda bu fiyat bandında da başka seçenek yok gibi. başka tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Ben kullanıyorum 120hz amoled ekran sıfır takılma pubg da 90 fps üstü alıyor roket gibi telefon kamera uygulaması Google un olduğu için kameralarda fiyatına göre iyi hiç düşünmeden al, dayanıklıda baya düşürdüm bişey olmadı

Alınmaz bence. Samsunglara bak.

phone 1 de önermem 3 tane aldım 2sinde oled yanığı oldu kronikmiş ekranı kötü dediler. Phone serisi önermiyorum

nfc dert değilse nothing kullanıcısıyım alınır ama e devlet için bile nfc gerekebiliyor karar sizde nfc şart değilse al geç düşünme bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,051
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri